38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон реалістичний ремінний на трусиках з натуральної шкіри чорного кольору Zado

Страпон реалістичний ремінний на трусиках з натуральної шкіри чорного кольору Zado

Артикул 254460
3 999 грн
3 399 грн

Страпон реалістичний ременевий на трусиках з натуральної шкіри чорного кольору Zado

Зануртеся в нове вимір інтимних задоволень з цим реалістичним страпоном від відомого бренду ZADO. Цей аксесуар виготовлений з високоякісної натуральної шкіри та латексу, що забезпечує комфортне використання. Чорні стильні трусики-стрейч підкреслять ваші форми, а потужний фаллоімітатор змусить вашого партнера трепетати в очікуванні прохолодного контакту. Завдяки унікальним характеристикам - довжина 150 мм і діаметр 35 мм, страпон гарантовано пасуватиме кожному.

Інструкція з застосування

Спочатку потрібно накласти широку сторони трусиків на тазобедренну область. Потім перевірте розміри і виправте за необхідності ременя для оптимального пасування. Позначте місце контакту страпона з партнером якісним лубрикантом для більш комфортного використання.

Догляд за ременевим страпоном

Регулярний і правильний догляд продовжить термін служби вашого страпона. Після використання очистити фаллоїмітатор у теплій воді з миловою основою. Чорний матеріал трусиків з натуральної шкóри потребує спецiального догляду - потрiбно перiодично користуватися зволожуючим кремом для шкóри.

Переваги

  • Бренд ZADO зарекомендував себе як виробник ексклюзивних продуктiв для iнтимних ігор найвищої якостi.
  • Країна-виробник Нiмеччина, що гарантує строгий контроль якостi на всiх етапах виробництва.
  • Виготовлений з латексу та натуральної шкóри - цi матерiали безпечнi для здоров'я та приємнi на дотик.
  • Чудовi розмiри - довжина 150 мм і дiаметр 35 мм забезпечують максимальне задоволення вiд проникнення.
  • Неймовiрно стильний і сексуальний чорний колiр.
Не пропустiть шанс придбати цей чудовий страпон реалiстичної форми. Вiн надасть вашим iнтимним іграм новий, яскравий акцент, подаруючи безлiч незабутнiх вражень. Купуйте лише краще - Страпон реалiстичний ременевий на трусиках з натуральної шкóри чорного кольору Zado чекає на вас на сайтi iнтернет-магазину iнтимних товарiv TALLA. Повне ознайомлення з асортиментом страпонiv доступне на нашому сайтi. Обирайте продукти для радостi та задоволення разом з TALLA!

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому страпони на поясі є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник ZADO
Довжина 150
Діаметр 35
Стать Жіночий
Матеріал Латекс, Натуральна шкіра
Країна виробник Німеччина
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон реалістичний ремінний на трусиках з натуральної шкіри чорного кольору Zado напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони