38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева Срібна Diamond розмір S

Анальна пробка металева Срібна Diamond розмір S

Артикул 281292
Колір каменю: Білий
565 грн
537 грн
Немає в наявності

Анальна пробка металева срібляста Diamond розмір S

Відкрийте нові грані чуттєвого задоволення з елегантним аксесуаром з медичної сталі - анальною пробкою від Crystal. Іграшка приємно охолоджує шкіру, зачаровує блиском вставленого білого кристалу і обіцяє нові відчуття. Яскравий елемент декору підкреслює індивідуальність, стиль і рівень вашого комфорту. Неперевершене якість виробництва відрізняється продуманими формами, завдяки яким використання іграшки стає ще більш комфортним і безпечним.

Інструкція з використання

Перед початком використання необхідно ретельно очистити анальну пробку. Потім нанести на неї лубрикант на водній основі для максимального комфорту, потім повільно вставити іграшку.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після кожного використання потрібно ретельно очистити пробку за допомогою спеціалізованих засобів для догляду за секс-іграшками. Зберігати в чистому, сухому місці, уникати контакту з іншими еротичними аксесуарами.

Переваги

  • Бренд Crystal: цей бренд зарекомендував себе на ринку інтим товарів як виробник високоякісних продуктів.
  • Країна-виробник Китай: Виробляється в Китаї, країні, відомою своїм технологічним розвитком і найвищими стандартами якості.
  • Матеріал Медична сталь: Іграшка виконана з медичної сталi - це гiпоалергенний матерiал, безпечний для вашого органiзму.
  • Колiр каменю Бiлий: Декорований прозорим блискучим кристалом для естетичного задоволення
  • Довжина 75мм, дiаметр 28мм : Розмiри анальної пробки пасують бiльшостi користувачiв.
  • < li > Колiр Срiблястий : Елегантне срiблясте фарбування подарує ще бiльше шарму та розкошi.
Запрошуємо Вас стати власником цього чудового предмета, щоб додати своєму життю чуттєвих задоволень. Магазин інтимних товарiв TALLA завжди радий запропонувати лише найкраще для своїх клiентiв. Також рекомендуємо ознайомитися з усim асортиментом анальних пробок з кристалами на нашому сайтi. Оберiть свою iграшку та отримуйте незабутнii емоцii!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір каменю Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева Срібна Diamond розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами