38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібна з червоним кристалом розмір S

Анальна пробка срібна з червоним кристалом розмір S

Артикул 281295
Колір каменю: Червоний
565 грн
537 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з червоним кристалом розміру S

Представляємо вашій увазі вишуканий аксесуар для особистих радощів - анальну пробку Crystal, прикрашену блискучим червоним кристалом. Пробка має відмінну геометрію, безпечна і комфортна у використанні. Основа виготовлена з медичної сталі, завдяки чому гіпоалергенність продукту на висоті. У предмета є приємний "бонус": він не лише доставить вам задоволення, а й буде особливо привабливою деталлю образу.

Інструкція з використання

Перед використанням обов'язково ретельно очистіть анальну пробку під теплою водою, використовуючи спеціальні засоби. Використовуйте будь-який підходящий змазуючий засіб на водній основі для більш комфортного процесу. Довжина і діаметри цієї моделі (75 мм по довжині і 28 мм по ширині) роблять її ідеальною для новачків.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після використання виробу необхідно очистити спеціальним дезинфекційним засобом для інтимних іграшок і обов'язково висушити. Зберігайте ваш аксесуар в окремому місці, ізольованому від інших предметів.

Переваги

  • Бренд Crystal: Кристал є гарантом найвищої якості та безпеки продукції.
  • Країна-виробник - Китай: Виготовлено на почтенному обладнанні, відповідає всим стандартам безпеки.
  • Матеріал - Медична сталь: Гипоалергенность матерiалу пiдходить для всiх типiв шкiри та запобiгае розвитку запальних процесiв або подразнень на чутливiй шкiрi.
  • Колiр каменя - Червоний: Атрактивний колiр доповнить будь-який образ та стан настрою.
  • Довжина - 75; Дiаметр - 28: Оптимальнi розмiри пiдходять як новачкам, так i досвiдченим користувачам.
  • Колiр - Срiблястий: Унiверсальний та елегантний у будь-якому разi.
Дозвольте собi порадувати себе! Придбайте нашу анальну пробку з гарним червоним кристалом уже зараз у інтернет-магазине інтимних товарив TALLA. Ми гарантуємо повну конфиденцiальность всiiх покупок. Пропонуемо ознайомитися з усim асортиментом подibних аксесуарiv на нашому сайтii - у нас ви зможете знайти моделii рiiзноii форми, розмiiру та кольору.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Crystal
Діаметр 28
Довжина 75
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Колір Сріблястий
Колір каменю Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібна з червоним кристалом розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами