38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор реалістичний на присоску коричневий з мошонкою CHISA Fornicator

Фалоімітатор реалістичний на присоску коричневий з мошонкою CHISA Fornicator

Артикул 291859
Колір: Коричневий
646 грн
614 грн
Немає в наявності

Реалістичний фалоімітатор з вираженою головкою, що вінчає злегка вигнутий стовбур.

Поверхня насиченого коричневого відтінку, покрита безліччю складочок і виступаючих набряклих вен.

Пеніс злегка зігнутий, що дозволяє акцентувати стимуляцію на окремих чутливих ділянках Вагіни.

Всередині знаходиться гнучкий стрижень, що забезпечує необхідну пружність і дозволяє згинати фалос під різними кутами. Оболонка іграшки сформована двома шарами термопластичного еластомеру-поверхня зроблена ніжною, дуже м'якою, немов жива шкіра, а глибші шари мають підвищену пружність.

В основі розташована округла мошонка з природним рельєфом і присоска для кріплення на гладких поверхнях.

Довжина - 19 см.

Діаметр - 4 см.



Реалістичні дилдо  - це не лише дизайн, у якому повторені всі контури та деталі статевого органу, а й суперреалістичні матеріали. Останні створюють умови для здобуття відчуттів, які нічим не відрізняються від відчуттів під час реального статевого акту. Реалістичність секс-іграшок дозволяє нам повніше реалізувати свої фантазії, особливо коли йдеться про соло-ігри.

Якщо час від часу ви відчуваєте потребу в іграшках різних розмірів, рекомендуємо звернути увагу на надувні ділдо. Це практичні девайси, які дозволяють замінити кілька ділдо різних розмірів та мати один, який ви легко адаптуєте під ваші поточні потреби. Великою перевагою є і те, що розмір може бути змінений безпосередньо під час гри, якщо ви раптом захочете отримати від неї чогось більшого.

Реалістичні фалоімітатори – лише одна з підкатегорій великого сімейства іграшок, призначених для стимуляції вагінального та анального отвору. Наші погляди на те, якими мають бути секс-іграшки можуть кардинально відрізнятися. Реалістичні секс-гаджети можуть замінити фалоімітатори з дизайном, який лише нагадує статевий орган, а для стимуляції клітора або анального отвору можуть використовуватися додаткові відростки. Всі ці іграшки представлені у розділі дилдо для жінок.

Реалістичність у секс-іграшках для багатьох є однією з умов досягнення оргазму при соло-стимуляціях або збудження у парних з партнером іграх. Але досягається вона не лише за рахунок реалістичного зовнішнього вигляду, який став можливим завдяки застосуванню нових технологій та матеріалів. І ділдо з присоскою дає ще одну можливість максимально точно зімітувати реальні статеві стосунки. Він робить ваші руки вільними та створює ілюзію присутності партнера або ще одного коханця, якщо ви займаєтеся сексом із партнером.

Виробник Chisa
Довжина 190
Діаметр 40
Тип вібратора З присоскою, Реалістік
Тип фалоімітатору З присоскою, Реалістик
Країна виробник Китай
Колір Коричневий
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Матеріал Полівінілхлорид
Стать Унісекс
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Реалістичні Фалоімітатори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор реалістичний на присоску коричневий з мошонкою CHISA Fornicator напишіть відгук
Супутні товари
Реалістичні Фалоімітатори