38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 59 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 59 мл

Артикул 30325
465 грн
372 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананаса Kama Sutra 59 мл

Зануртеся в тропічну еротичну пригоду та розкриття сенсорики завдяки оральному лубриканту Kama Sutra зі смаком кокосового ананаса. Виготовлений на водній основі, цей продукт зволожує та забезпечує ніжний ковзаючий ефект, зберігаючи природний pH-баланс шкіри. Надихайте свого партнера екзотичним фруктовим смаком і будьте впевнені - кожна інтимна хвилина буде яскравою та бажаною. Беріть його з собою простим приєднанням до ключів або помістіть упаковку прямо над столиком для нічної лампи - всього 59 мл чудового вибору!

Склад

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Pineapple Flavor/Aroma/Parfum Ananas Cocois Propanediol Natural,

Переваги

  • Бренд Kama Sutra гарантує високий стандарт якості та безпеки продуктів, відомий у всьому світі.
  • Вироблено в Китаї - країні з передовими технологіями та дотриманням всіх необхідних етичних норм виробництва.
  • Об'єм 59 мл - оптимально підходить для подорожей та комплектування набору інтимних товарів.
  • Водна основа забезпечує тривалість ковзаючого ефекту, а також є гіпоалергенною та бездоганною на будь-якій шкірі.
  • Ефект збуджуючий - додає палку та гостроти почуттям при прелюдії або основних ласках.
  • Солодкий природний смак Ананасу викликає позитивні густаторні рецептори при оральному контакті.

Застосування

Нанести на бажану область тіла для попередніх ніжних ласок. Використовувати у разі необхідності підвищення ковзання. Безпечно для використання з презервативами з латексу. Зберігати при кімнатній температурі та уникати прямих сонячних променів.

Варто відзначити, що придбати оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананаса Kama Sutra 59 мл можна швидко та зручно через інтернет-магазин інтимних товарів TALLA. Також ми рекомендуємо ознайомитися з повним асортиментом Категорії - Оральні змащувачі. Ваш комфорт - це наш професіоналізм!



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям змазки для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Гелі лубриканти на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Збудливі лубриканти – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Виробник Kama Sutra
Об'єм (мл) 59
Смак Ананас
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Китай
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 59 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу