38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком манго Kama Sutra Divine Body Glidee 59 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком манго Kama Sutra Divine Body Glidee 59 мл

Артикул 30356
465 грн
372 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком манго Kama Sutra Divine Body Glidee 59 мл

Представляємо Вашій увазі оральний лубрикант на водній основі зі смаком манго від знаменитого бренду Kama Sutra - Divine Body Glidee. Цей продукт не тільки полегшує ковзання при контакті, але і надає новим відчуттям яскравих кольорів завдяки захоплюючому тропічному аромату та смаку манго. Легка текстура та безпечний склад роблять його чудовим атрибутом для підвищення чутливості та рівня комфорту. Об'єм флакона - 59 мл.

Склад

Glycerin, Water (Aqua), Flavor (Aroma), Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Переваги

  • - Виготовлено компанією Kama Sutra, яка відома своїми якісними продуктами для інтимного використання.
  • - Вироблено строго дотримуючись стандартів виробництва Китайської Республіки. Це гарантує високу якість та безпеку лубриканта.
  • - Об'єм флакона складає 59 мл, що достатньо для кількох використань.
  • - Як зазначається у назві, основа цього лубриканта - водна. Це робить його сумісним з усіма типами презервативів та інтимних іграшок.
  • - Збуджуючий ефект забезпечений завдяки унікальному складу.
  • - Чудовий смак манго додасть екзотики до вашого інтимного життя.

Застосування

Перед використанням потрясіть флакон. Невеликої кількості продукту буде достатньо для комфортного контакту. Легко змивається водою після використання.

Порадуйте себе та свого партнера новими відчуттями! Дозвольте собі насолодитися більш яскравими та неперевершеними відчуттями з оральним лубрикантом від Kama Sutra Divine Body Glidee! TALLA пропонує широкий асортимент інтимних товарів. Зацікавилися? Дивіться в категорії - Оральні змащувачі.



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні їстівні гелі   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Виробник Kama Sutra
Об'єм (мл) 59
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Китай
Смак Манго
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком манго Kama Sutra Divine Body Glidee 59 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу