38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком карамельного ірису Secret Play Sweet Love Gel 60 мл

Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком карамельного ірису Secret Play Sweet Love Gel 60 мл

Артикул SPlay-36751
670 грн
603 грн

Оральний лубрикант на водно-силіконовій основі зі смаком карамельного ірису Secret Play Sweet Love Gel 60 мл

Неймовірно м'який і оксамитовий елемент задоволення - оральний лубрикант Secret Play Sweet Love Gel. Цей продукт на водно-силіконовій основі надає нові нотки чуттєвості коханню, завдяки своєму екзотичному смаку карамельного ірису. Легко змивається, не залишає слідів і гіпоалергенний. З лубрикантом від Secret Play ваш інтим-утішитель буде ковзати ще плавніше, а відчуття стануть ще яскравішими.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate , Aroma carameli, Potassium Sorbate , Sodium Saccharin.

Переваги

  • Бренд - Secret Play: відомий іспанський виробник пропонує високоякісну продукцію для додавання пікантності в ваше інтимне життя.
  • Країна виробник - Іспанія: товари цього бренду виробляються в країні, яка дбає про якість своїх товарів.
  • Об'єм (мл) - 60: зручний об'єм для тих, хто любить експериментувати і завжди шукає щось нове.
  • Основа - Водно-силіконова: такий склад дозволяє лубриканту використовуватися з більшістю видів презервативів і іграшок.
  • Ефект - Збуджуючий: додає яскравих відчуттів у інтимну близькість.
  • Смак - Карамель: апетитний смак робить продукт ще приємнішим у застосуванні

Застосування

Наноситься на пошкодження користувача або сексуальних іграшок перед контактом. Збуджуючі речовини почнуть діяти через кілька хвилин після застосування. Продукт не запобігає вагітності, не замінює презервативи Іша.

Не втрачайте можливість поринути в світ неймовірних почуттів і екстремального задоволення з лубрикантом Secret Play Sweet Love Gel. Впевнені, він стане вашим найкращим помічником у сексуальних дослідженнях. Цього товару, а також багатьох інших високоякісних продуктів для дорослих, ви можете придбати на сайті TALLA

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні гелі для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і лубриканти для вагінального сексу . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

У пошуку ідеального та універсального мастила ви обов'язково зіткнетеся з лубрикантами, які містять не лише воду, а й силікон. Це універсальні лубриканти , в яких реінкарнувалися властивості обох лубрикантів: їх творці об'єднали переваги та зменшили прояви недоліків зазначених засобів. Вони мають пролонговану дію, підходять як для вагінального, так і для анального сексу, легше змиваються з одягу та білизни та сумісні з більшістю секс-іграшок.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, силіконові мастила інтимні мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водно-силіконова
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Смак Карамель
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком карамельного ірису Secret Play Sweet Love Gel 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу