38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний лубрикант і масажна олія 2 в 1 із зігріваючим ефектом та ароматом ванілі Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Вагінальний лубрикант і масажна олія 2 в 1 із зігріваючим ефектом та ароматом ванілі Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Артикул 35365
491 грн
467 грн
Немає в наявності

Вагінальний лубрикант і масажне масло 2 в 1 з підігріваючим ефектом і ароматом ванілі Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Опис: Зануртеся в обволікаючу чутливість з новим лубрикантом і масажним маслом від Secret Play. Продукт гарантує не лише комфорт тривалого ковзання, а й унікальне розслаблення завдяки приємному аромату ванілі та підігріваючому ефекту. Це все про Вагінальний лубрикант і масажне масло 2 в 1 "Secret Play HOT EFFECT KISSABLE". Воно створює невидиме покриття, яке збільшує чутливість шкіри, роблячи кожне дотик ще яскравішим.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Carbomer, Aroma (Flavor), Sodium Saccharin, Propylene Glycol, Polysorbate-80, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Vanillyl Butyl Ether.

Переваги:

  • Бренд: Secret Play - іспанський виробник інтимної косметики, заслужене визнання та довіра покупців по всьому світу.
  • Країна виробник: Іспанія. Secret Play випускає продукцію в строгому відповідності до європейських стандартів якості.
  • Об'єм: 60 мл - оптимальна кількість для багаторазового використання.
  • Водна основа - безпечна для чутливої шкіри, легко змивається водою і не залишає плям на тканині.
  • Підгріваючий ефект - посилює відчуття, сприяє розслабленню та збільшує чутливість зон різного призначення. Разом з ароматом ванілі створює неповторну атмосферу пристрасті та блаженства.

Застосування:

Нанести на обрану область достатню кiлькiсть продукту для зволоження або масажу. За необхiдностi можна використовувати його як індивiдуальний любрикант. Дозвольте своїм почуттям розцвести бурхливими кольорами, пробудити гарячу пристрасть та унiкальний смак з нашим новим товаром - Вагiнальним лубрикантом і масажним маслом 2 в 1 "Secret Play HOT EFFECT KISSABLE". Вiдмiнне рiшення для розмаїття вашого iнтимного життя. Придбайте Вагiнальний лубрикант і масажне масло 2 в 1 з пiдiгрiваючим ефектом і ароматом ванiлi Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл прямо зараз на сайтi iнтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. Подбайте про своє комфорт! Не забудьте також ознайомитися з усim асортиментом наших лубрикантiв для нетрадицiйноï ночi кохання!

Інтимні гелі для вагінального сексу збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Настав час спробувати те, що виходить за межі звичного. В цьому вам допоможе спрей для горлового мінєту. Сам по собі оральний секс є багатогранним і яскравим, але хіба ви відмовитеся від чогось екстремального? Глибоко настільки, наскільки це можливо – використовуючи спрей ваша партнерка зможе робити це без звичних побічних ефектів. Ароматичні та смакові добавки додадуть оральному сексу смак та запах.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Аромат Ваніль
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Розігріваючий
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний лубрикант і масажна олія 2 в 1 із зігріваючим ефектом та ароматом ванілі Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу