38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний лубрикант та масажна олія 2 в 1 з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Вагінальний лубрикант та масажна олія 2 в 1 з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Артикул 35396
491 грн
467 грн
Немає в наявності

Вагінальний лубрикант і масажне масло 2 в 1 з підігріваючим ефектом і ароматом їжевики Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл

Цей унікальний продукт від іспанської компанії Secret Play принесе нові відчуття у ваше інтимне життя. Він служить одночасно як високопродуктивний водний лубрикант для підвищення комфорту та цікавого проведення часу, а також його можна використовувати як ароматичне масажне масло. Завдяки своєму розогріваючому ефекту, він викликає приємні відчуття тепла при контакті з шкірою. Збуджуйте страсть і задоволення з солодким ароматом їжевики!

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Flavour (Aroma), Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Saccharine.

Переваги

  • Бренд Secret Play з Іспанії - запорука якості та безпечності кожного продукту.
  • Об'єм складає цілих 60 мл - цього більше ніж достатньо для тривалого використання.
  • Основа продукту водна, завдяки чому він не залишає жирного сліду, отже ідеально підходить для інтимних стосунків.
  • Присутність розогріваючого ефекту забезпечує райське насолодження та стимулює кожен ваш рецептор.

Застосування

Використовуйте як лубрикант або масажне масло. Нанесіть невелику кількість продукту на тіло для початку еротичного масажу або безпосередньо перед сексуальним актом для покращення комфорту та солодості в близькості. Не забудьте ретельно змити продукт після використання.

Покращте свой сексуальний досвiд з вагiнальним лубрикантом та масажним маслом Secret Play HOT EFFECT KISSABLE. Впевненi, ви почуєте рiзницю! Додаткову iнформацiю можна отримати, вiдвiдавши iнтернет-магазин iнтимних товарiв TALLA. Тут ви знайдете широкий вибiр найрiзноманiтнiших лубрикантiв для сексу, пiдiбраного саме для вас.



Вагінальні лубриканти збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Настав час спробувати те, що виходить за межі звичного. В цьому вам допоможе спрей для глибокого мінету . Сам по собі оральний секс є багатогранним і яскравим, але хіба ви відмовитеся від чогось екстремального? Глибоко настільки, наскільки це можливо – використовуючи спрей ваша партнерка зможе робити це без звичних побічних ефектів. Ароматичні та смакові добавки додадуть оральному сексу смак та запах.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Стать Жіночий
Аромат Ожина
Додатковий ефект Розігріваючий
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний лубрикант та масажна олія 2 в 1 з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play HOT EFFECT KISSABLE 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу