38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці з білим шоколадом Secret Play Sweet Love 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці з білим шоколадом Secret Play Sweet Love 60 мл

Артикул 36720
492 грн
467 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці з білим шоколадом Secret Play Sweet Love 60 мл

Розкішний та збуджуючий відчуття, наш оральний лубрикант «Secret Play Sweet Love» створений для свята почуттів. Виготовлений з високоякісних інгредієнтів, він був розроблений експертом для захоплюючого ефекту впливу. Смак полуниці поєднується з вишуканими нотами білого шоколаду, надаючи вам пристрастне та солодке задоволення, як ніколи раніше. Він має довготривалу ковзаючу дію з чудовою текучістю і не залишає слідів або плям.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Переваги:

  • Бренд - Secret Play: Визнаний бренд елітних інтим-продуктів з Іспанії. Гарантує найвищу якість та безпеку використання.
  • Країна виробник - Іспанія: Виготовлено в Іспанії, країні з екологічно чистими виробничими умовами та високими стандартами якості.
  • Об'єм (мл) - 60: Зручний об'єм дозволяє користувачу насолоджуватися продуктом достатньо тривалий час без необхідності постійного поповнення.
  • Основа - Водна: Безпечна для використання з пристроями з будь-яких матеріалів і легко видаляється після застосування.
  • Ефект - Збуджуючий: Унікальні збуджуючі властивості для ще більш яскравих відчуттів.
  • Смак - Полуниця, Шоколад: Свіжий смак полуниці в відтінках солодкого білого шоколаду відкриває нові грані вашого задоволення.

TALLA

. Запрошуємо Вас спробувати цей дивовижний еротичний аксесуар і впевнені, що він завоює ваше серце, як завоював наше. Відвідайте наш магазин TALLA і приєднайтесь до тисяч наших задоволених клієнтів по всьому світу. А також ознайомтеся з повним асортиментом оральних л

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні гелі для інтиму   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і мастила для вагінального сексу . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

У оральних лубрикантів просте завдання – зробити секс більш комфортним та емоційним. Для цього в мастила можуть додаватися спеціальні компоненти, які зроблять оральний секс глибшим, але найголовніше - надають йому смаку та запаху. Так ми не тільки маскуємо неприємні смаки та запахи природних секретів, а й асоціюємо секс із чимось неймовірно приємним. Найкраще з цим справляються полуничні лубриканти , які хочеться застосовувати за призначенням ще частіше.

Лубриканти водні вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Лубриканти збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, силіконові інтимні мастила мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Смак Полуниця, Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці з білим шоколадом Secret Play Sweet Love 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу