38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Джин та Тоніка Secret Play Sweet Love 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Джин та Тоніка Secret Play Sweet Love 60 мл

Артикул 36799
470 грн
447 грн

Опис: Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Джин та Тонік Secret Play Sweet Love 60 мл

Занурте себе в солодкий, спокусливий світ блаженства з оральним лубрикантом Secret Play Sweet Love! Іспанський бренд обіцяє приємні та захоплюючі відчуття зі своєю унікальною формулою. З джин-тоніковим смаком, кожне ваше дотикання буде наповнено пристрастю та інтимністю. Це не просто лубрикант - це ритуал збудження позитивних почуттів, що допомагає створити неповторне близькість.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma (Flavor), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin

Переваги

  • Бренд - Secret Play: Виготовлено іспанським виробником інтимної косметики високого класу. Гарантія якості.
  • Країна виробник - Іспанія: Зроблено за останніми технологіями з використанням безпечних для тіла компонентів.
  • Об'єм (мл) - 60: Ідеально підходить для кількох використань, дозволяючи зберегти продукт свіжим та ефективним.
  • Основа - Водна: Безпечна для чутливої шкіри, не залишає жирних слідів.
  • Ефект - Збуджуючий: Посилює чутливість і стимулює нервові закінчення для більш яскравого задоволення.
  • Смак - Джин-тонік: Приємний тонізуючий смак додає прянку в ваш інтимний досвід.

Застосування

Нанесіть бажану кількість змащувача прямо на область тіла, яку ви хочете зволожити або стимулювати. Змащувач може бути безпечно використаний з будь-якими типами іграшок. Покращіть свій інтимний час удвічі з лубрикантом Secret Play Sweet Love. Замовте його прямо зараз на сайті TALLA. Також пропонуємо ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Оральні змащувачі.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні змазки для сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і гелі мастила для вагінального сексу . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Гелі мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Збуджуючі гелі мастила – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, лубриканти на силіконовій основі мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Смак Джин тонік
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Джин та Тоніка Secret Play Sweet Love 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу