38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love 60 мл

Артикул 36713
461 грн
438 грн
Немає в наявності

Опис Орального лубриканту на водній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love 60 мл

Представляємо вашій увазі надзвичайно пикантний та спокусливий оральний лубрикант на водній основі від бренду Secret Play. Вироблений в Іспанії, цей високоякісний продукт має ніжний аромат і неповторний природний смак стиглої солодкої вишні. Об'єм флакона - 60 мл, що достатньо для тривалого використання. А завдяки унікальній формулі з ефектом збудження, незалежно від того, як ви оберете його використовувати, він приємно здивує обох партнерів.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Flavor (Aroma), Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Переваги

  • Бренд: Secret Play представляє якісні продукти для інтимної гігієни та отримання нових гострот відчуттів.
  • Країна виробник: Іспанія завжди була відома своєю строго контрольованою системою виробництва товарів для дорослих.
  • Об'єм: Маленький, але практичний об'єм в 60 мл. оптимальний як для рідкого, так і для щоденного використання при будь-якому виді сексу.
  • Основа: Водна формула забезпечує тривале ковзання і не залишає липкості на шкірі після використання.
  • Ефект: Лубрикант має збуджуючий ефект, допомагаючи посилити чуттєве сприйняття при оральному контакті.
  • Смак: Бездоганно відтворений натуральний смак стиглої апетитної вишні створить особливу атмосферу інтимності.

Застосування

Підходить як для класичного застосування (попередніх ласк), так і підходять для використання з іграшками з будь-яких матеріалів. Не пропустіть шанс поринути в світ нових задоволень! TALLA допоможе почати цей шлях завдяки широкому виборку інтимних товарів! Ми пропонуємо різноманітну продукцію та гарантований рівень якості. Зверніть увагу на всю лінійку Оральних мазок, щоб вибрати те, що підійде саме вам!

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні їстівні гелі   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і вагінальні лубриканти . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Водні лубриканти вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Збудливі лубриканти – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, лубриканти силіконові мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Смак Вишня
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу