38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ремінний страпон реалістичний бежевого кольору Master Series Charmed довжина 195 мм

Ремінний страпон реалістичний бежевого кольору Master Series Charmed довжина 195 мм

Артикул 37305 / AG425
3 800 грн
3 230 грн

Ременевий страпон реалістичний бежевого кольору Master Series Charmed довжина 195 мм

Ременевий страпон під брендовою назвою Master Series Charmed заворожує своїм спокусливо реалістичним виглядом. Прекрасний інструмент для домінування, він є символом сили контролю та влади. Виготовлений з якісного матеріалу, який якнайбільше наближений до природного відчуття, цей страпон обов'язково займе особливе місце у вашій колекції. Велика довжина цього "агента" задоволення гарантує нові висоти екстазу і дозволяє відчути повне задоволення від його використання.

Інструкція з застосування

Від'єднайте насадку від ременів перед першим використанням, щоб прочистити її. Після чищення інших частин, закріпіть все назад разом. Для комфортного використання використовуйте лубрикант на водній основі.

Догляд за ременевим страпоном

Після кожного використання очистіть товар теплою водою і милом або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Дозвольте йому ретельно висохнути перед наступним використанням.

Переваги

  • Бренд XR Brands - відома американська компанія, яка зарекомендувала себе як виробник якісних продуктів для дорослих.
  • Країна-виробник США - обіцяє відмінну якість товару.
  • Матеріал силікон стійкий до бактерій, гипоаллергенний, безпечний для тела та довговечний.
  • Довжина 195 мм і діаметр у 30 мм дозволяють досягти неймовiрної ступенi задоволення при використаннi даного товару.
  • Бежевий колiр викликає асоцiацii зi свiтлою еротичною фантазiєю.
Зробiть свое iнтимне життя яскравим та насиченим новими враженнями з Ременевим страпоном реалiстичним бежевого кольору Master Series Charmed довжина 195 мм! Наш інтернет-магазин iнтимних товарiв TALLA пропонує лише найкращi продукти для дорослих, і цей страпон не є винятком. Замовте прямо зараз та отримайте своє замовлення у нас у зручний для вас час! Також запрошуємо ознайомитися з усiм асортиментом страпонiв на нашому сайтi. Ви зможете обрати те, що пасує саме вам, серед безлiчi рiзних моделей цих чудових іграшок.

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому страпони на ремені є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник XR Brands
Довжина 195
Діаметр 30
Колір Бежевий
Стать Жіночий
Матеріал Силікон
Тип інтимної іграшки Страпон
Країна виробник США
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Ремінний страпон реалістичний бежевого кольору Master Series Charmed довжина 195 мм напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони