38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вагінальний гель-лубрикант на водній основі EROS Aqua bottle (50 ml )

Вагінальний гель-лубрикант на водній основі EROS Aqua bottle (50 ml )

Артикул 613339
Об'єм (мл): 50
190 грн
180 грн

Вагінальний гель-лубрикант на водній основі EROS Aqua bottle (50 мл)

EROS Aqua Bottle - це якісний вагінальний гель-лубрикант на водній основі, створений брендом Eros. Вироблений в Німеччині за найвищими стандартами. Гіпоалергенний склад та шадящий ефект роблять продукцію підходящою для щоденного використання. Особлива властивість цього лубриканта - зволожуючий та розслаблюючий ефект, він робить вашу інтимну зону більш чутливою та дозволяє отримати максимальне задоволення від прелюдії або повноцінного сексу.

Склад

Aqua, Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol,Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.

Переваги

  • Eros - відома німецька компанія. Їх девіз "Якість вище за все". У розробці змащування використовуються лише перевірені речовини та новітні технології.
  • Продукт виробляється в Німеччині. Це один з запорук надійності та високої якості товару, полягає у його географії походження.
  • Об'єм флакона - 50 мл. Ідеальне поєднання ціни та об'єму робить цей лубрикант особливо привабливим для покупців.
  • Водна основа лубриканта не викликає подразнення. Він підходить навіть для найчутливішої шкіри, не залишає жирних слідів на білизні та легко змивається водою.
  • Унікальний склад продукту забезпечує зволожуючий ефект та розслаблення м'язів, що дозволяє отримати комфорт від його використання.

Застосування

Нанесіть невелику кількість гелю безпосередньо перед статевим актом. Продукт придатний для щоденного використання та абсолютно безпечний для вашого здоров'я.

TALLA - це те місце, де ви знайдете широкий асортимент найкращих інтим товарів. Змащування EROS Aqua Bottle без будь-яких сумнівів стане чудовим вибором як для початківців, так і досвідчених любителів комфорту, зволоження та розслаблення. Ознайомтеся з усім асортиментом нашої категорії - Вагінальні змащування.



Вагінальні інтимні гелі збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Мастила для сексу на водній основі – одна з найбільших категорій лубрикантів, популярність яких обумовлена ​​їх універсальністю. Вони використовуються не тільки як вагінальні мастила, а й засоби для анального проникнення, орального сексу, для стимуляції інтимними іграшками. Такі лубриканти не містять речовин, що викликають алергічні реакції, безпечні для шкіри та секс-іграшок.

Виробник Eros
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний гель-лубрикант на водній основі EROS Aqua bottle (50 ml ) напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу