38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний гель лубрикант EROS Aqua bottle 100 мл

Вагінальний гель лубрикант EROS Aqua bottle 100 мл

Артикул 613347
Об'єм (мл): 100
293 грн
279 грн
Немає в наявності

Вагінальний гель лубрикант EROS Aqua bottle 100 мл

EROS Aqua - це універсальний водний лубрикант високої якості, вироблений в Німеччині. Це ідеальний засіб для природного відчуття під час ніжних контактів, яке досягається завдяки унікальній формулі на основі води. Він довго зберігає свою ковзання, не липне і не залишає плям. Плюс до всього цього, він абсолютно безпечний для використання з будь-якими секс-іграшками або презервативами.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone.

Переваги:

  • Бренд - Eros: Впізнаваний бренд гарантує найвищу якість продукції.
  • Країна виробник - Німеччина: Країна відома своєю точністю та якістю випуску товарів.
  • Об'єм (мл) - 100: Ідеальний об'єм для тих, хто цінує комфорт у використанні та економічність.
  • Основа - Водяна: Безпечна основа, підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає алергії та подразнення.
  • Ефект - Зволоження: Ексклюзивна формула зволожує слизову оболонку, що приносить додаткове задоволення при використанні.

Застосування:

нанесіть невелику кількість гелю на пальці і розподіліть по поверхні. Ви можете використовувати його з презервативами або іграшками для дорослих. Підходить для щоденного використання.

Якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від інтимного близькості, то вагінальний гель лубрикант EROS Aqua bottle 100 мл є чудовим вибором! Ми рекомендуємо оформити замовлення онлайн в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Крім цього товару, ми рекомендуємо ознайомитися з нашим широким асортиментом з категорії - Вагінальні змащувачі.



Вагінальні інтимні гелі збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Лубриканти на водній основі – одна з найбільших категорій лубрикантів, популярність яких обумовлена ​​їх універсальністю. Вони використовуються не тільки як вагінальні мастила, а й засоби для анального проникнення, орального сексу, для стимуляції інтимними іграшками. Такі лубриканти не містять речовин, що викликають алергічні реакції, безпечні для шкіри та секс-іграшок.

Виробник Eros
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний гель лубрикант EROS Aqua bottle 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу