38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Збуджуючі краплі для чоловіків HOT-Spanish Fly Strong

Збуджуючі краплі для чоловіків HOT-Spanish Fly Strong

Артикул 77102
569 грн
Немає в наявності

Бувають моменти в житті, коли необхідно швидко привести себе в бойову форму, і добре щоб під рукою виявилися стимулюючі краплі для чоловіків HOT - Spanish Fly Strong! Посилена версія приведе вас в збуджений стан, головне не поєднувати з алкогольними напоями. Основною діючою речовиною є шпанська Мушка — це найвідоміший афродизіак, що дарує жінкам і чоловікам абсолютно новий любовний досвід. Для ще більшого задоволення від сексу, пристрасті і любові. Краплі легко розчиняються у воді і швидко всмоктуються в кров, тому наступ ефекту можна очікувати через 20-30 хвилин після прийому.

Активна діюча речовина-екстракт дудника китайського на чоловічий організм впливає шляхом заспокоєння центральної нервової системи, а входить до складу кореня феруловая кислота, тонізує і стимулює потенцію, покращує периферичний кровообіг, тому сексуальний потяг і збудження гарантовані.

Рекомендації щодо застосування: дорослим по 30 крапель (4 мл) 1 раз на день після їди, можна запити невеликою кількістю води. Перед вживанням флакон струсити. Наступ ефекту можна очікувати через 20-30 хвилин після прийому. Припустимо природний осад, перед застосуванням слід збовтати. Вживання з алкогольними напоями дозволено.

Об'єм 30 мл.

Склад: вода, етиловий спирт, аскорбінова кислота, аргінін, сорбат калію, лимонна кислота, екстракт дудника китайського (на 100 мл 780 мг), L-аргінін, молочна кислота, полісорбат 20.



Виробник Ero
Країна виробник Австрія
Смак Без смаку і запаху
Додатковий ефект Збудливий
Форма випуску Рідина
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Краплі для потенції
Залишіть свій відгук на Збуджуючі краплі для чоловіків HOT-Spanish Fly Strong напишіть відгук
Супутні товари
Краплі для потенції