38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем S

Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем S

Артикул 820154
Колір каменю: Червоний
Колір: Червоний
350 грн
297 грн
Немає в наявності

Анальна пробка червона силіконова з червоним каменем S

Цей зразок естетики та функціоналу - анальна пробка від бренду Loveshop. Виготовлена з гіпоалергенного м'якого силікону, не викликає подразнень і є повністю безпечною для використання. Світловідбиваючий рубіновий камінь на кінці надає особливий шик, роблячи цю анальну пробку унікальною як за дизайном, так і за комфортом. Продукт розміром 75мм у довжину і 28мм у діаметр представлений у живописному яскраво-червоному кольорі.

Інструкція використання:

Перед першим використанням рекомендується ретельно обробити пробку спеціальними засобами для інтимних іграшок або м'яким милом. Під час використання нанесіть на поверхню достатню кількість лубриканта на водній основі.

Догляд за анальною пробкою з кристалом:

Після кожного використання очистіть іграшку під струменем теплої води з використанням спеціального засобу для догляду за інтим-іграшками. Після повного висихання зберігайте в чистому, завернутому в м'який матеріал, окремому місці.

Переваги:

  • Бренд Loveshop - доведений бренд на ринку інтим товарів.
  • Країна-виробник Китай - країна, відома своєю продукцією високої якості та довговечності.
  • Матеріал М'який Силікон - безпечний та гипоалергенний матеріал, який не викликає подразнень на шкірi.
  • Колiр каменя Червоний - стильне оформлення, що надає іграшцi естетичностi.
  • Довжина 75 Дiаметр 28 - Великолепно пiдходить як новачкам, так i досвiдченим користувачам.
Розширте своє життя з анальною пробкою червоною силiконовою S вiд бренду Loveshop! Гладка поверхня, чарiвний дизайн, безпечний матерiал та розмiри анальної пробки чудово пiдходять для новачкiв у цьому деле. Не пропустiть можливiсть придбати якiсний продукт у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Ми гарантуємо швидку доставку, конфiденцiальнiсть покупок та широкий вибiр товарiв для сексуального здоров'я та задоволення. Ознайомтеся з повним асортиментом наших анальних пробок з кристалами на сайтi - обирайте найкраще!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Червоний
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка Червона силіконова з червоним каменем S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами