38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка фіолетова силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S

Анальна пробка фіолетова силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S

Артикул 820155
Колір каменю: Фіолетовий
Колір: Фіолетовий
350 грн
297 грн
Немає в наявності

Анальна пробка фіолетова силіконова з фіолетовим каменем Swarovski Loveshop розмір S

Порадуйте себе і свого партнера екзотичною східною приправою, втіленою в розкішній анальній пробці від Loveshop. Покритий бархатистим м'яким силіконом і прикрашений чарівним фіолетовим кристалом Swarovski, цей аксесуар стане ключем до нових рівнів насолоди.

Інструкція використання

Перед початком використання іграшки рекомендується обробити її антибактеріальним спреєм або теплою мильною водою. Використовуйте лише на водяній основі лубриканти для комфортного використання і подовження терміну служби товару. Важливо! Не використовуйте масажні масла, креми або інші подібні продукти.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Пробку можна очистити теплою мильною водою перед і після кожного використання. Висушіть повністю перед збереженням. Уникайте контакту з бризками води на кристальну частину.

Переваги

  • Бренд Loveshop гарантує найвищу якість виготовлення і відповідає всім стандартам безпеки.
  • Країна-виробник - Китай. Зарекомендувала себе на ринку інтим-товарів.
  • Матеріал - силікон. Стійкий до вологи, гипоалергенний і дуже простий у доглядi.
  • Колiр каменя - фiолетовий. Це надає їй ефект унiкальностi та приправляє.
  • Довжина (75 мм) і дiаметр (28 мм) пiдходять для бiльш впевнених користувачiв анальних іграшок, дозволяють отримувати яскравi вiдчуття, не спричиняючи дискомфорту.
  • Фiолетовий колiр змушує пробку видiлитися серед iнших моделей - це щось нове й нестандартне, завдяки чому аксесуар легко запам'ятовується! Вже зацiкавленi? Не чекайте! Збагатьте своє особисте життя новими гострими вiдчуттями з анальною пробкою вiд Loveshop. І не забудьте завiтати до нашого інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA, щоб дiзнатися деталi та ознайомитися з усим асортиментом анальних пробок з каменями. Якщо ви ще не готовi обрати конкретну модель - наш сайт допоможе визначитися з перевагами.

    Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 28
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір каменю Фіолетовий
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка фіолетова силіконова з фіолетовим каменем Сваровскі loveshop розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами