38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка силіконова чорна з фіолетовим помпоном Зайка розмір S

Анальна пробка силіконова чорна з фіолетовим помпоном Зайка розмір S

Артикул 820178
Колір: Фіолетовий
349 грн
296 грн
Немає в наявності

Анальна пробка силіконова чорна з фіолетовим помпоном Зайка розмір S

Зануртеся в нові відчуття і переживайте нові яскраві миті з анальною пробкою від Loveshop. Елегантний дизайн, дивовижний чорний колір і привабливий фіолетовий помпон "Зайка". Виріб виконаний з якісного м'якого до тіла і безпечного для здоров'я матеріалу - силікону. Продукт має помірні розміри (130 * 28), що підходить як досвідченим користувачам, так і початківцям.

Інструкція застосування

Процедуру використання анальної пробки слід починати з правильної гігієни інтимних місць,. найкраще використовувати спеціалізований лубрикант для найкращих відчуттів. Необхідно обережно вставити пробку в обране місце. По завершенню використання обов'язково провести процес очищення іграшки.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Збережіть вашу секс-іграшку завжди чистою. Очищення здійснюється теплою водою і неагресивним милом або спеціальним засобом для очищення інтимних аксесуарів.

Переваги

  • Бренд Loveshop - відомий бренд у світі інтимних товарів з своєю якістю й надiйнiстю.
  • Країна-виробник Китай - всесвiтньо визнаний лiдер виробництва секс-играшок.
  • Матерiал Силiкон - гiпоалергенний, безпечний матерiал, приємний на дотик i абсолютно безшкiдливий для органiзму.
  • Тип хвоста Зайчик - цей грайливий елемент додасть розмаїття у ваше iнтимне життя.
  • Помiрнi розмiри (130 * 28) - пiдходять як початкiвцям, так i досвiдченим користувачам.
Дозвольте зануритися себе у новi вiдчуття уже сьогоднi! Наш інтернет-магазин інтимних товарiв TALLA пропонує для вас широкий асортимент якiсних пробок. Ви можете швидко й зручно замовити анальну пробку чорного кольору з фioletovym хvostikom "Зайка" i отримати бажане задоволення вiд усих таємниць, якii приховує цей чудовий аксесуар! Зробите свiй вибор на користь якостii, комфорту i розмаїтостii! Ознайомтеся з повним асортиментом на сайтii нашого магазину.

Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки з камінням – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні ланцюжки , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Loveshop
Довжина 130
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка силіконова чорна з фіолетовим помпоном Зайка розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком