38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка силіконова чорна з червоним помпоном Зайка розмір S

Анальна пробка силіконова чорна з червоним помпоном Зайка розмір S

Артикул 820179
Колір: Червоний
349 грн
296 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з силікону чорна з червоним помпоном Зайчик розмір S

Розширюйте нові горизонти чуттєвого задоволення з нашою анальною пробкою. Ця іграшка ідеально підходить для початківців, які ознайомилися з анальною стимуляцією. Виготовлена з м'якого, але міцного матеріалу класу люкс, ця анальна пробка забезпечує дивовижний комфорт під час використання. Продукт вирізняється тим, що має хвостик у вигляді зайчика, який додає пікантності і розваг у ваші інтимні ігри.

Інструкція з використання

Перед використанням рекомендується очистити продукт спеціальним розчином для очищення секс-іграшок. Вставте анальну пробку повільно і обережно, скористайтеся лубрикантами на водній основі для додаткового ковзання.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Після кожного використання обов'язково проводьте гігієнічний догляд за товаром за допомогою засобів для чищення секс-іграшок. Не використовуйте агресивні мийні засоби.

Переваги

  • Бренд: Loveshop - відомий виробник інтимних товарів, гарантія високої якості;
  • Країна виробник: Китай - всесвітньо відомий центр виробництва електроніки та інших товарів;
  • Матеріал: Силікон - безпечний та універсальний матеріал, який завдяки своїй гладкості забезпечує комфорт під час використання;
  • Тип хвоста: Зайчик - унікальне доповнення, яке робить гру більш емоційною та цікавою;
  • Довжина 130мм, Дiаметр 28мм – оптимальнi розмiри для початкiвцiв експериментаторiв.
  • Колiр: Червоний - яскравий вiдтiнок додає пiкантностi та страстi.
Заверште свої перформанс на яскравому акордi з Анальною пробкою серii Зайчик розмiр S! Придбати цю унiкальну iграшку ви можете в iнтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. I не забудьте ознайомитися з усим нашим асортиментом анальних пробок на сайтi, щоб дiзнатися про iншi цiкавi моделi!

Анальні пробки хвости – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Форма, колір, розмір є такими ж сильними збуджуючими факторами, як і відчуття, що ця іграшка може опинитися у вашому анальному отворі. Додайте сюди можливість для вашого партнера спостерігати за цим девайсом у вашому анусі, і ви зрозумієте, наскільки важливими є всі ці дрібниці. Анальні пробки з камінцями – це народження бажання, розкіш з пікантністю, хоча в основі всього цього знаходиться той самий функціональний і такий гарячий інтимний гаджет.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть ланцюжки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Loveshop
Довжина 130
Діаметр 28
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Унісекс
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка силіконова чорна з червоним помпоном Зайка розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком