38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Таблетки Капсули для підвищення потенції у чоловіків Loveshop Відважний полководець 1 упаковка

Таблетки Капсули для підвищення потенції у чоловіків Loveshop Відважний полководець 1 упаковка

Артикул 88043-2/
650 грн
552 грн
Немає в наявності
Тибетський збудник «Відважний полководець» для покращення сексуального життя.

Зберігаючи свої цілющі та лікувальні властивості близько 7 днів, цей засіб забезпечує чоловікам сильну та стабільну ерекцію протягом усього цього періоду. Ці якості надає препарату його унікального складу, причому засіб має офіційний патент. Компоненти, що використовуються в рецептурі препарату, мають рослинне та тваринне походження. Вони ще з давніх часів, та й донині, використовуються лікарями Тибету і цілителями. Але сучасні технології виробництва продукту зробили його корисними властивостями дуже лікувальними. Причому ці капсули не призводять до звикання або залежності і не мають побічних ефектів. Чоловічий збудник «Відважний полководець» можна використовувати: для збільшення часу сексуального контакту; засіб є стимулятором зростання та збільшення члена: він активує зростання його тканин та покращує кровопостачання до нього; препарат застосовується для лікування дисфункції нирок та надниркових залоз; Відважний полководець надзвичайно ефективний у боротьбі з імпотенцією та простатитом; таблетки допомагають при олігоспермії або при ранньому сім'явипорскуванні; препарат використовують для лікування чи профілактики сперматореї; цей лікувальний засіб допомагає підвищити чоловіче лібідо, збільшуючи впевненість у своїй силі.

Склад: У складі препарату «Відважний полководець» знаходяться витяжки та екстракти лише природного походження: тваринного та рослинного. яка, трава цистанхи, та багато інших цілющі трави та інгредієнти з тварин.

Застосування: Таблетки» Відважний полководець необхідно вживати за 25-50 хвилин до статевого контакту. Їх можна запросити теплим чаєм чи водою.

Виробник Loveshop
Країна виробник Китай
Додатковий ефект Підвищення потенції
Форма випуску Таблетки
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Таблетки для потенції
Залишіть свій відгук на Таблетки Капсули для підвищення потенції у чоловіків Loveshop Відважний полководець 1 упаковка напишіть відгук
Супутні товари
Таблетки для потенції