38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор 11,5 см/2,9 см бутон вагінальний для клітора JEFFREY 10 режимів вібрації

Вібратор 11,5 см/2,9 см бутон вагінальний для клітора JEFFREY 10 режимів вібрації

Артикул BI-014502
712 грн
640 грн
Немає в наявності

Компактний силіконовий вібратр у вигляді бутона. Відмінно підійде для стимуляції ваших самий чутливих зон. Має 10 режимів вібрації, які зручно перемикаються кнопкою в підставі іграшки.

Загальна довжина 14,5 см, робоча 11,5 см.



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вагінальні стимулятори . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Мультифункціональність секс-іграшки – один із факторів, які роблять її популярною. Стимулятори масажери Ванд відносяться якраз до цієї категорії інтимних гаджетів. Спочатку створені як пристрої для масажу тіла, для багатьох вони стали улюбленим інтимним девайсом. Відмінною особливістю масажера є потужність стимуляції, а також можливість використовувати спеціальні насадки для головки, які роблять неповторною кожну стимуляцію. У поєднанні з великим набором програм стимуляції все це робить масажери Wand багатофункціональними.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені великі вібратори . У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник Baile
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 115
Діаметр 29
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор 11,5 см/2,9 см бутон вагінальний для клітора JEFFREY 10 режимів вібрації напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори