38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант оральний зі смаком полуниці SHIATSU Love 75 мл

Лубрикант оральний зі смаком полуниці SHIATSU Love 75 мл

Артикул 67044
487 грн
463 грн

Оральний лубрикант зі смаком полуниці SHIATSU Love 75 мл

Дозвольте собі насолодитися яскравими та емоційними моментами кохання з використанням орального лубриканту зі смаком полуниці від відомого бренду Shiatsu. Солодка та апетитна полуниця пробудить всі ваші почуття, подаруючи незабутні відчуття при інтимному спілкуванні. З цим лубрикантом ваш партнер точно не зможе встояти! Продукт виробляється в Німеччині, дотримуючись строгих стандартів якості, що гарантує безпеку для вашого здоров'я.

Склад

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma (FLavor), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Переваги

  • Бренд: вироблено відомим німецьким брендом Shiatsu - символ якості та безпеки.
  • Країна-виробник: Німеччина - країна з жорстким контролем якості продукції.
  • Об'єм: 75 мл - ідеальне співвідношення об'єму для достатнього використання продукту.
  • Основа: Водяна - ідеальна для чутливої шкіри, не викликає алергії та не залишає плям на білизні або одязі.
  • Ефект: Розслаблення м'язів та зволоження - змащувач має додаткові властивості, корисні для інтимного здоров'я.
  • Смак: Полуниця – яскравий апетитний смак полуниці додасть ще більше пикантності у ваші стосунки.

Застосування

    Нанесіть невелику кількість лубриканту на потрібну область. Використовуйте за потреби.

    TALLA, представляючи широкий вибір інтим-товарів, запрошує вас придбати оральний лубрикант зі смаком полуниці SHIATSU Love 75 мл. Не втрачайте можливість привнести новизну у ваше сексуальне життя! Загляньте в категорію "Оральні змащувачі" та відкрийте для себе нові можливості задоволення!



    Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям оральні інтимні гелі   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

    Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Мастила для сексу німецькі – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

    У оральних лубрикантів просте завдання – зробити секс більш комфортним та емоційним. Для цього в мастила можуть додаватися спеціальні компоненти, які зроблять оральний секс глибшим, але найголовніше - надають йому смаку та запаху. Так ми не тільки маскуємо неприємні смаки та запахи природних секретів, а й асоціюємо секс із чимось неймовірно приємним. Найкраще з цим справляються гелі змащення полуничні, які хочеться застосовувати за призначенням ще частіше.

    Гелі мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

    Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то гелі лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Shiatsu
Об'єм (мл) 75
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Смак Полуниця
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант оральний зі смаком полуниці SHIATSU Love 75 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу