38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброяйце перезаряджається PrettyLove Joyce BI-014665

Віброяйце перезаряджається PrettyLove Joyce BI-014665

Артикул BI-014665
1 216 грн
1 155 грн

Вібростимулятор Joyce дозволить непомітно отримувати задоволення! Особливо це актуально для жінок. Розташуйте стимулятор як Вам зручно, надіньте трусики і готуйтеся отримувати насолоду без рук.

Компактне віброяйце підходить як для прелюдії, так і для ігор соло. Виконана секс-іграшка з силікону, оснащена 12 режимами безшумної вібрації. Має акумулятор, що перезаряджається (USB-шнур в комплекті). 

Загальна довжина-18 см,

робоча - 6.5 см.

діаметр - 2.2 см.



Вібратори вібро яйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Віброяйця добре справляються зі стимуляцією найголовнішої ерогенної зони на тілі жінки, але часом для досягнення оргазму нам потрібне щось інше. Вібратори для клітора – це різноманітні за конструкцією та способом впливу стимулятори, які легко адаптуються під індивідуальний поріг чутливості. Не існує жодної іграшки на всі випадки життя, тому у вашій колекції мають бути варіанти на всі випадки життя.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені смарт вібратори , які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші інтимні іграшки для жінок . Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Ще одна категорія універсальних стимуляторів з невеликими розмірами – міні вібратори . Це іграшки, які при своїх незначних габаритах мають ту ж функціональність, що і великі побратими. У тому числі як класичні вібратори, так і безконтактні вакуумні, які здатні докорінно змінити ваше уявлення про інтимні задоволення та можливості секс-індустрії.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Діаметр 22
Довжина 65
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Регулятор рівня вібрації Ступінчастий
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйце перезаряджається PrettyLove Joyce BI-014665 напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця