38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор ротик Lybaile BM-009099

Мастурбатор ротик Lybaile BM-009099

Артикул BM-009099
224 грн
213 грн
Немає в наявності

Мастурбатор ротик Lybaile BM-009099: супутник вашого задоволення

Шукаєте чуттєвий спосіб збагатити особисте життя і додати до нього більше задоволення? Мастурбатор ротик Lybaile BM-009099 - це максимум задоволення в мінімальних розмірах. Ця виняткова модель з запаморочливою деталізацією текстури імітує відчуття від ідеального орального ніжного контакту. Виготовлений з м'якого і еластичного силікону, він приймає форму тіла для інтенсивних, але комфортних відчуттів. Витончено створений у Китаї під брендом LYBAILE, він поєднує найвищу якість матеріалів і інноваційні технології для тривалого використання.

Інструкція з використання

Мастурбатор легко використовується: достатньо нанести на його поверхню будь-який водорозчинний змазувач перед початком використання. Насолоджуйтесь незабутнім досвідом!

Догляд за насадкою

Завдяки силіконовому матеріалу, догляд за Мастурбатором ротик Lybaile BM-009099 простий і швидкий. Просто помийте його в теплій воді з милом або використовуйте спеціальний засіб для чищення іграшок після кожного використання.

Переваги

  • Дивовижна деталізація текстури: Створений для імітації відчуттів ідеального орального контакту.
  • Високоякісний матеріал: Виготовлений з м'якого і еластичного, безпечного для тіла силікону.
  • Дизайнерський бренд LYBAILE: Забезпечує виняткову якість виготовлення і продуманий дизайн.
  • Варіант кольорів: Представлений в натуральному, природно виглядаючому відтінку шкіри.
Зануртеся в новий рівень задоволення з Мастурбатором ротик Lybaile BM-009099! Купуйте зараз в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Ми гарантуємо конфіденційність доставки, а ваш комфорт - наш пріоритет. Познайомтеся також з усім асортиментом мастурбаторів на нашому сайті і знайдіть найбільш підходящий для вас пристрій!

Більше 90% чоловіка обожнюють оральний секс і не згодні відмовлятися від нього незважаючи ні на що. Значно менше тих, що отримує максимальне задоволення від цього процесу і ще менше тих, кому він доступний регулярно. Мастурбатори для орального сексу створені з урахуванням знань у галузі фізіології та бажань чоловіків, тому опускаючи подробиці, здатні приносити задоволення, яке часом недоступне чоловікові в реальному житті. Ніжні дотики, шорсткий язичок, глибоке проникнення — будь-які бажання виконуються з мастурбатором-ротом.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 50
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Рельєф маструбатору Ребристий
Тип мастурбатору Рот
Матеріал Силікон
Колір Тілесний
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Оральні мастурбатори ротик
Залишіть свій відгук на Мастурбатор ротик Lybaile BM-009099 напишіть відгук
Супутні товари
Оральні мастурбатори ротик