38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий

Артикул BM-009153
465 грн
442 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з вібрацією LYBAILE білий

Подаруйте собі незабутні моменти задоволення з Мастурбатором-вагіною від відомого бренду LYBAILE. Виготовлений з гіпоалергенного матеріалу, він імітує справжню жіночу вагіну, додаючи додаткові відчуття завдяки функції вібрації. Унікальний дизайн і висока якість матеріалів дозволять Вам повністю зануритися у процес і отримати максимальне задоволення. Крім того, цей товар абсолютно безпечний для здоров'я і не викликає алергічних реакцій.

Інструкція застосування

Перед першим використанням мастурбатора рекомендується його обробити спеціальним очищувачем для секс-іграшок або мильною водою. Потім підключить його до живлення і виберіть бажаний режим роботи. Використовуйте з лубрикантом на водній основі, щоб забезпечити комфортне ковзання.

Догляд за мастурбатором

Після використання мастурбатор потрібно ретельно промити під теплою водою з милом або спеціальним очищувачем для інтимних аксесуарів. Обов'язково висушіть його до наступного використання, щоб уникнути розвитку бактерій.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: Вироблено однією з провідних компаній на ринку інтим-товарів, що гарантує якість і тривалий термін служби.
  • Матеріал - Силікон: Гіпоалергенний матеріал, який легко миється і обробляється.
  • Тип мастурбатора - Вагіна: Імітація жіночої вагіни допоможе задовольнити свої найсокровенніші бажання.
  • Режим роботи - Вібрація: Додає гострих відчуттів у процесі використання.
  • Колір - Білий: Універсальний колір робить цей аксесуар стильним і естетичним.
Вшануйте нову епоху особистого задоволення з Мастурбатором-вагіною від LYBAILE. Настала пора здійснити свої найсокровенніші фантазії. Не відкладайте задоволення на завтра, замовляйте зараз! Ми можемо запропонувати ще більше - весь асортимент мастурбаторів доступний у нашому інтернет-магазині інтимних товарів TALLA! Вперед до нових відчуттів і яскравих емоцій уже сьогодні!

Характерна особливість, що відрізняє мастурбатори з вібрацією для чоловіків від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Довжина 153
Діаметр 73
Колір Білий
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Рельєф маструбатору Ребристий
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією