38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон реалістичний ремінний для жінок тілесного кольору LYBAILE Ultra passionate Harness

Страпон реалістичний ремінний для жінок тілесного кольору LYBAILE Ultra passionate Harness

Артикул BW-022007
727 грн
690 грн
Немає в наявності

Страпон реалістичний ременевий для жінок тілесного кольору LYBAILE Ultra passionate Harness

Ексклюзивний виріб від бренду LYBAILE під назвою 'Ultra passionate Harness' представляє собою унікальний страпон ременевої конструкції. Виконаний в приємному тілесному відтінку, імітуючи природні людські форми за допомогою високоякісного матеріалу - полівінілхлорид. Маючи ідеальні розміри для максимального комфорту використання (довжина 157мм, діаметр 30мм), цей аксесуар обіцяє бути невід'ємною частиною будь-яких інтимних ігор.

Інструкція з використання

Перед початком використання слабко обробіть страпон слабоалкогольним розчином або спеціальними очисниками для іграшок. Потім звільніть кільце на ременях, щоб накласти його на страпон. Регулюйте рівень щільності пояса, щоб вона безпечно та комфортно опинилася на вашому тілі.

Догляд за ременевим страпоном

Обережний догляд за цим виробом потребує його очищення після кожного використання. Використовуйте для цього спеціальні засоби для догляду за інтимними аксесуарами або теплу воду з милом.

Переваги

  • Достатня довжина і оптимальний діаметр забезпечують комфортне використання страпона.
  • М'який, гипоалергенний матеріал без вмiсту фталату обiцяє гладке та приємне вiдчуття на шкiрi.
  • Висока мiцнiсть завдяки ременевiй конструкцii, забезпечуючи iдеальне паспортування за розмiром.
  • Велика кiлькiсть режимiв роботи ременевого страпона робить його максимально адаптивним до потреб користувачiв.
Зануртеся у свiт невiдомих задоволень уже сьогоднi за допомогою Страпона LYBAILE Ultra passionate Harness вiд компанii TALLA. Дивовижна якiсть, заснована на багаторiчному хай-тек виробництвi - це те, що гарантовано доставить Вам новi яскравi враження. Запрошуємо Вас завiтати до нашої колекцii страпонов, щоб побачити всю множину представлених варiантiiв i обрати той, який пасує Вам найбiльше.

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому трусики-страпони є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 157
Діаметр 30
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Полівінілхлорид
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Тілесний
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон реалістичний ремінний для жінок тілесного кольору LYBAILE Ultra passionate Harness напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони