38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон ремешковый Passionate Harness BW-022018

Страпон ремешковый Passionate Harness BW-022018

Артикул BW-022018
606 грн
576 грн
Немає в наявності

Страпон ремінний Passionate Harness BW-022018

Відкрийте для себе новий бік інтимних розваг з ремінним страпоном Passionate Harness BW-022018. Вироблений брендом LYBAILE, він ідеально поєднує в собі зручний дизайн і високу якість матеріалів. Виготовлений з комбінованих матеріалів і полівінілхлориду, цей чорний гарячий чародій обіцяє безліч захоплюючих моментів при використанні. З максимальною довжиною 150 мм і діаметром 39 мм, він гарантує достатню щільність для задоволення будь-яких потреб.

Інструкція з використання

Носіть страпон на тілі, застебнувши його регульованими ременями. Легко перестраюються під будь-які розміри тіла для оптимального комфорту використання.

Догляд за ременевим страпоном

Після кожного використання обережно очистьте страпон від залишків лубрикантів і біологічних речовин за допомогою спеціалізованих засобів для догляду за інтим-грашками. Зберігайте в прохолодному, темному місце у окремому мешку або коробці для збереження.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - гарант якості та безпеки товару
  • Країна-виробник Китай - лідер у виробництві еротичних аксесуари на міжнародному ринку.
  • Матеріали комбинованого, поливинилхлориду гарантують тривалий термiн служби та комфорт при використаннi.
  • Довжина 150 мм і дiаметр 39 мм забезпечують оптимальну щiльнiсть контакту.
  • Чорний колiр додає унiверсальностi та естетичної привабливостi.
Збалансуйте своє інтимне життя через новi екзотичнi вiдчуття з ременевим страпоном Passionate Harness BW-022018! Замовте його прямо зараз у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA - ваш надiiйний ресурс для всього цiкавого. У нашому асортиментi ви обов'язково знаjdете те, що задовольнить вашi iнтимнi бажання. Перегляньте всю нашу колекцiю страпонiв на сторiнцi нашого сайту i вiдкрийте для себе свiт гар passionate пригод.

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому страпони на ремені є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 39
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований, Реалістік
Матеріал Комбінований, Полівінілхлорид
Тип фалоімітатору Реалістик
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон ремешковый Passionate Harness BW-022018 напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони