38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон з кібершкіри з трусиками зі шкірозамінника Ultra Cyberskin penis L 16 см d 3,3 см

Страпон з кібершкіри з трусиками зі шкірозамінника Ultra Cyberskin penis L 16 см d 3,3 см

Артикул BW-022019
592 грн
563 грн
Немає в наявності

Страпон з кібершкіри з трусиками зі штучної шкіри Ultra cyberskin penis L 16 см D 3,3 см

Познайомтеся зі страпоном нового покоління від бренду LYBAILE. Виготовлений з ультра-реалістичної кібершкіри і пофарбований у природний тілесний колір, цей аксесуар подарує незабутні відчуття. Розміри аплікації (16 см завдовжки і діаметром 3,3 см) гарантують максимальне задоволення. Зручні трусики-фіксатори виконані з високоякісного штучного матеріалу, що забезпечує комфорт при використанні. Країна-виробник - Китай.

Інструкція з використання

Перед використанням страпона слід його розслабити і нанести на нього лубрикант. Тщательно налаштуйте розмір трусиків для максимального комфорту. Після використання обережно очистіть поверхню від продукту.

Догляд за ременевим страпоном

Страпон потребує особливого догляду. Після використання аксесуар необхідно промити м'яким милом або використовувати спеціальний засіб для очищення. Не рекомендується використовувати агресивні чистильні склади, які можуть пошкодити матеріал виробу.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - знак якості і надійності.
  • Матеріали високої якості (Кибершкiра, Комбiнований) забезпечують довговiчнiсть i безпеку використання.
  • Оптимальнi розмiри (Довжина - 160, Дiаметр - 33) гарантують насичений досвiд задоволення.
  • Тiлесний колiр робить страпон вiзуально бiльш природним i привабливим.
Що може бути краще нових вiдчуттiв? Придбайте Страпон з кiбершкiри вiд бренду LYBAILE прямо зараз у нашому інтернет-магазинi інтимних товарiв TALLA. І пам'ятайте: у кожної пари повинна бути можливiсть рознообразити своє інтимне життя. Вiдвiдайте наш сайт i ознайомтеся з усим асортиментом страпонiв.

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому страпони на поясі є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 160
Діаметр 33
Стать Жіночий
Матеріал Кібершкіра, Комбінований
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований, Реалістік
Функція вібрації Ні
Тип фалоімітатору Реалістик
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон з кібершкіри з трусиками зі шкірозамінника Ultra Cyberskin penis L 16 см d 3,3 см напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони