38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ремінний страпон реалістичний для жінок 2 насадки тілесного кольору LYBAILE BAILE Jessica Strap On

Ремінний страпон реалістичний для жінок 2 насадки тілесного кольору LYBAILE BAILE Jessica Strap On

Артикул BW-022025
858 грн
815 грн
Чарівний аксесуар для дорослих - Ременний страпон реалістичний для жінок з 2 насадками тілесного кольору від перевіреної марки LYBAILE. Виріб виготовлений з якісних матеріалів, що створює максимально реалістичні відчуття. Ви можете вибирати між двома насадками, забезпечуючи різноманіття у використанні. Страпон зручно фіксується, простий у використанні і підходить як досвідченим коханцям, так і новачкам.

Інструкція з використання

При першому використанні очистіть насадки засобом для дезинфекції інтимних товарів. Насадку можна надягти на ременя страпона і зафіксувати її у потрібному положенні. Використовуйте лубрикант для комфортного проникнення.

Догляд за ременним страпоном

Відразу після використання протрите поверхню спеціалізованими засобами з асортименту нашого магазину. Не забудьте просушити страпон перед наступним використанням і збережіть його у спеціальному мешку або чохлі, захищаючи від пилу.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - це гарантія високої якості і незабутнього задоволення.
  • Країна-виробник Китай дбає про найвищих стандарти своєї продукції.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер надає реалістичні враження і легке очищення вiд забруднень.
  • Режим роботи дозволяє обережно налаштувати оберти для досягнення максимального задоволення.
  • Довжина 198 мм і дiаметр 45 мм створять сильнi інтимнi враження i залишать приємне посмак пiсляспiлки.
Ознайомтеся з усим асортиментом страпонiв у інтернет-магазинi інтимних товарiв TALLA. У нас є все для твоïх бажань! Насолоджуйтеся рiзноманiтними еротичними грамами, обравши Ременной страпон реалистичный для женщин 2 насадки телесного цвета LYBAILE BAILE Jessica Strap On. Даруйте собi та партнеру незабутнi хвилини насолоди!

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому ременеві страпони є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 198
Діаметр 45
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Ремінний страпон реалістичний для жінок 2 насадки тілесного кольору LYBAILE BAILE Jessica Strap On напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони