38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон Жіночий на поясі Lybaile Jessica

Страпон Жіночий на поясі Lybaile Jessica

Артикул BW-022034
441 грн
419 грн
Немає в наявності

Страпон жіночий на поясі Lybaile Jessica

Спеціально розроблений для вишуканої і пристрасної жінки, страпон Lybaile Jessica відрізняється унікальним дизайном і якістю виконання. Він робить ваш інтимний життя яскравішим і насиченішим, надаючи гостроти відчуттям і приємні враження від використання. Виготовлений з високоякісного еластомера, він забезпечує комфортне застосування без виклику алергії або подразнення. Завдяки регульованому поясу одяг легко пасує будь-якому типу фігури.

Інструкція з застосування

Перед початком використання необхідно дезинфікувати поверхню секс-іграшки за допомогою спеціальних засобів для чищення. Після цього можна надягти іграшку на тіло, коригуючи розмір ременя під свої параметри.

Догляд за ременевим страпоном

Після кожного використання проводити гігієнічне очищення продукту за допомогою спеціалізованих засобів для інтимних аксесуарів. Зберігати в сухому і прохолодному місці, уникати прямих сонячних променів і високих температур.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - один з провiдних на свiтовому ринку, що забезпечує покупцям надiйнi та якiснi продукти.
  • Країна-виробник Китай — запорука високої якостi виробiв за доступною цiною.
  • Матерiал Термопластичний еластомер забезпечує тривалiсть використання продукту та його безпеку для шкiри.
  • Довжина 105 мм та дiаметр 30 мм гарантують комфорт при використаннi iграшки будь-якими користувачами, незалежно вiд iндивiдуальних особливостей анатомii.
  • Кольорова гамма (Чорний, Тельовий) робить продукт ще привабливiшим для обрання.
Не упустiть можливiсть покращити ваше інтимне життя вже сьогоднi! Придбати Страпон жiночий на поясi Lybaile Jessica ви можете у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiv TALLA. Вiдвiдайте наш сайт та ознайомтеся з широким асортиментом рiзних страпонов для будь-яких вашої бажань та мрiï. Ваш комфорт та задоволення - наше головне завдання!

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому ременеві страпони є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 105
Діаметр 30
Стать Жіночий
Тип вібратора З мошонкою, Реалістік
Тип фалоімітатору з мошонкою, Реалістик
Країна виробник Китай
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Рельєф маструбатору Ребристий
Тип інтимної іграшки Страпон
Колір Тілесний, Чорний
Матеріал Термопластичний еластомер
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон Жіночий на поясі Lybaile Jessica напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони