38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон силіконовий копія чоловічого пеніса з регульованим розміром Ultra Passionate Harness

Страпон силіконовий копія чоловічого пеніса з регульованим розміром Ultra Passionate Harness

Артикул BW-022053
1 301 грн
1 236 грн

Страпон силіконовий копія чоловічого пеніса з регульованим розміром Ultra Passionate Harness

Подорожуйте в нові горизонти задоволення і збудження за допомогою цього захоплюючого страпона. Зверніть увагу на реалістичний дизайн, точна імітація чоловічого органа допоможе створити абсолютно натуральні відчуття. Регульований розмір робить цей пристрій універсальним для будь-якої будови тіла. Матеріал виготовлення, комбінований силікон високої якості, має гіпоалергенні властивості і приємний на дотик.

Інструкція застосування

Перед використанням занурте страпон в теплу воду на декілька хвилин для отримання ще більш реалістичних відчуттів. Ви можете налаштувати його за будовою тіла завдяки спеціальній системі строп. Використовуйте лубрикант на водній основі.

Догляд за ременевим страпоном

Вимийте його після кожного використання м'яким очисником для секс-играшок або милом. Ретельно протрите до суха м'яким безворсовим рушником і збережіть у чистому і сухому місці.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: Відомий бренд, який заслужив довіру клентелю за якість продукції.
  • Країна виробник - Францiя: Переводить данний товар на високий рiвень якостi виконання.
  • Матерiал - Комбiнований, Силiкон: Гарантiя безпеки для вашого тiла, приємний матерiал на дотик.
  • Унiкальнiсть складання: За допомогою страпона ви вiдкриєте новi межi своєї iнтимної життя.
Хочете додати неповторностi у своє особисте життя? Не пропустiть цю можливiсть! Замовте незабутнiй страпон Ultra Passionate Harness уже сьогоднi у нашому інтернет-магазин TALLA. Ми впевненi, що вiн здатний перевернути ваш образ iнтимних стосункiв! Ознайомтеся з усим асортиментом лiнii страпонiв на нашому сайтi та оберiть ідеальну модель для себе!

Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому страпони на ремені є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 158
Діаметр 38
Стать Жіночий
Тип вібратора Комбінований, Реалістік
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип фалоімітатору Реалістик
Тип інтимної іграшки Страпон
Країна виробник Франція
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Страпон силіконовий копія чоловічого пеніса з регульованим розміром Ultra Passionate Harness напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони