38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом малини JOY Division AQUAglide 100 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом малини JOY Division AQUAglide 100 мл

Артикул ORI-617458
800 грн
720 грн

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком і ароматом малини JOY Division AQUAglide 100 мл

Ця високоякісна функціональність поєднує оптимальні характеристики ковзання з доставкою задоволення від чудового смаку і аромату малини. Використання лубриканта забезпечує додаткове зволоження, яке не тільки підвищує чутливість, але і робить оральне кохання ще більш приємним. Створений спеціалістами-експертами відомого бренду JOY Division, цей товар гарантує неповторні відчуття!

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Aroma (Flavor), Sodium saccharin.

Переваги

  • Бренд: JOY Division - один з найавторитетніших виробників інтимної продукції в світі.
  • Країна виробник: Німеччина - країна з найвищими стандартами якості продукції.
  • Об'єм: 100 мл - оптимальний об'єм для тривалого використання.
  • Основа: Вода - забезпечує м'яке і натуральне відчуття, крім того гіпоалергенна і легко змивається водою.
  • Ефект: Збуджуючий - сприяє посиленню чутливих відчуттів і задоволення від інтимної близькості.

Застосування

Нанесіть лубрикант на бажану область тіла у необхідній кількості. Підходить для всіх видів сексуальної активності, включаючи оральний секс. Також підходить для використання з усіма типами секс-іграшок з будь-яких матеріалів.

Чудовий вибір для тих, хто цінує якість і натуральні відчуття! Ніжна текстура, приємний аромат малини і оптимальні властивості ковзання роблять процес більш емоційним і яскравим. Встигніть замовити Оральний лубрикант на водній основі зі смаком і ароматом малини JOY Division AQUAglide 100 мл в інтернет-магазині TALLA! Великий вибір продуктів з категорії «Змащування на водяній основі» чекає на вас!



Використовуйте змазки на водній основі з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші інтимні мастила для аналу , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник JOY Division
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Аромат Малина
Смак Малина
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом малини JOY Division AQUAglide 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі