38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом екзотичних фруктів JOY Division AQUAglide 100 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом екзотичних фруктів JOY Division AQUAglide 100 мл

Артикул ORI-617466
Смак: Екзотика
800 грн
720 грн
Немає в наявності

Оральний змазувач на водній основі зі смаком та ароматом екзотичних фруктів JOY Division AQUAglide 100 мл

Подаруйте собі нові відчуття з оральним змазувачем JOY Division AQUAglide. Такий унікальний продукт допоможе додати до вашого інтимного життя гострий аромат та екзотичний смак, які розширюють межі задоволення. Це досвід, який заслуговує повторення. Багатий склад підкреслює ніжність чутливих дотиків, зберігаючи природний баланс епідермісу.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzoic Acid

Переваги

  • Бренд: JOY Division - один з провідних світових виробників інтимної косметики та аксесуарів для любові.
  • Країна виробник: Німеччина - країна зі строгими стандартами якості продукції.
  • Об'єм (мл): 100 - оптимальна кількість для тривалого використання.
  • Основа: Водна - безпечна для організму, не викликає подразнення та алергічних реакцій.
  • Ефект: Збуджуючий - допомагає зміцнити близькість з партнером та збільшити пристрасть між вами
  • Смак: Екзотика - приємний фруктовий смак додає нових нюансів до інтимної близькості

Застосування

Нанесіть невелику кількість змазувача на область застосування перед початком активних дій. Легко розподіляється по поверхні, залишаючи шкіру м'якою та гладенькою.

TALLA - ваш вибір №1 при покупці інтимних товарів! Спробуйте JOY Division AQUAglide прямо зараз і відкрийте для себе нові горизонти насолоди, поза межами яких немає місця рутині. І якщо ви все ще шукаєте більше опцій, то обов'язково подивіться всю Категорію - Оральні змазки.



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні змазки для сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Лубриканти Німеччина – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Інтимні мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Лубриканти збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Виробник JOY Division
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Смак Екзотика
Аромат Екзотичні фрукти
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком та ароматом екзотичних фруктів JOY Division AQUAglide 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу