38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант 2 в 1 та масажне масло на водно силіконовій основі з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play 50 мл

Лубрикант 2 в 1 та масажне масло на водно силіконовій основі з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play 50 мл

Артикул SPlay-35396
Аромат: Ожина
714 грн
642 грн

Лубрикант 2 в 1 та масло для масажу на водно-силіконовій основі з ефектом зігрівання та ароматом ягоди чорної смородини Secret Play 50 мл

Опис: Унікальний лубрикант, який одночасно є чудовим маслом для масажу - це продукт, який поєднує в собі більше можливостей для задоволення. Він розроблений на основі найніжніших компонентів для вашої шкіри і здатний доставити благодать як при інтимних ласках, так і при релаксаційному масажі. Це не просто імітація вагінальної рідини - це турбо-посилювач відчуттів, яке ще й є чудовим проводником тепла. До цього подвійного комплексу доданий аромат свіжої чорної смородини, що створює захоплюючу душевну атмосферу.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Polysorbate-20 ,Phenoxyethanol , Aroma(Flavor), Hydroxyethylcellulose,DMDM Hydantoin , Ethyl Menthanecarboxamide.

Переваги:

  • Бренд: Secret Play - Іспанська компанія, яка зарекомендувала себе на ринку інтимної продукції як виробник високоякісних товарів.
  • Країна виробник: Іспанія - гарантія якості та безпеки для споживача, оскільки законодавство цієї країни встановлює строгі вимоги до складу та документації продукції.
  • Об'єм (мл) - 50: Економна упаковка невеликого об'єму дозволяє використовувати продукцію у межах її можливостей та областей застосування.
  • Основа: Водно-силіконова - поєднання найкращих властивостей обох основ, це робить засіб необхідним атрибутом будь-якої інтимної події.
  • Ефект: Зігріваючий - Унікальна властивість, яка надає відчуттю захоплюючу страсть та створює чудову атмосферу близькості.

Застосування:

Ідеальний для попередніх ласок, точкового масажу. Достатньо виштовхнути необхідну кількість засобу на пальці та легкими рухами розподілити по всій поверхні шкіри. Раді запропонувати вам цей продукт для проявлення вашого чутливого потенціалу. Ми впевнені, що серія TALLA стане ідеальною допомогою у створенні атмосфери страсті та ніжності. Незалежно від того, яку роль ви сьогодні обрали - бути суворим вчителем чи послушною школяркою, цю гру ви запам'ятаєте на все життя! Запрошуємо перейти за посиланням на асортимент товарів Категорії - Оральні змащування.


Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 50
Країна виробник Іспанія
Основа Водно-силіконова
Стать Жіночий
Аромат Ожина
Додатковий ефект Розігріваючий
Категорія сексшопу Комбіновані лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант 2 в 1 та масажне масло на водно силіконовій основі з зігріваючим ефектом та ароматом ожини Secret Play 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Комбіновані лубриканти для сексу