38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора рожевого кольору Fun Factory Share lite blackberry

Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора рожевого кольору Fun Factory Share lite blackberry

Артикул 25500
Колір: Рожевий
3 999 грн
Немає в наявності
Насолоджуйтесь новими рівнями інтимності з безременним страпоном Fun Factory Share Lite Blackberry. Створений для загального задоволення, цей страпон дозволяє вам зупинятися менше на механіці і більше на магії моменту. Він забезпечує пряму стимуляцію точки G і клітора, а його матеріал з високоякісного силікону забезпечує комфортне використання. Інструкція з використання Яскраво-рожевий безременний страпон Fun Factory Share Lite Blackberry легко використовувати. Достатньо вставити його менш випуклу частину ("В", якщо дивитися зверху) во вагіну активного партнера. Потім його можна направити до своєї "цільової мети". Догляд за безременним страпоном Підтримка чистоти вашого Безременного страпона має дуже важливе значення. Найкраще, що ви можете для нього зробити - це мити після кожного використання теплою водою і нежирним милом. Переконайтеся, що ви ретельно промили його перед першим використанням. Переваги - Бренд - Fun Factory: відомий німецький бренд, який зарекомендував себе як виробник якісних і безпечних для здоров'я секс-іграшок. - Країна-виробник - Німеччина: всі товари Fun Factory проходять строге тестування і відповідають європейським стандартам якості. - Матеріал - Силікон: гипоалергенный матеріал, який легко чистити і безпечний для вашого тіла. - Довжина - 300; діаметр - 40: оптимальні розміри пристрою для партнерів різного досвіду користування такими аксесуарами. - Колір - Рожевий; чудово пасуватиме як новачкам у свiтi інтимних приладдя, так і бiльш досвiдченим користувачам. Ми запевняємо вас, обравши Безременний страпон з стимуляцiєю точки G i клiтора рожевого кольору Fun Factory Share lite blackberry, ви зрозумiєте, що у свiтi еротичного задоволення є набагато бiльше, нiж можна собi уявити. Заходьте до нашого інтернет-супермаркет TALLA та ознайомтеся з актуальними пропозицiями з категорii страпонiв та iнших iнтимних товарiv.

Анатомічні страпони без ременів дарують задоволення обом партнерам. Ви не тільки реалізуєте свою давню мрію виявитися активним учасником статевого акту, але й отримуєте задоволення від кожного руху в тілі партнера чи партнерки. Це буде додатковим стимулом вкотре помінятися ролями. Одночасно з отриманням задоволення ви тренуєте інтимні м'язи, тому класичний секс стане ще приємнішим для обох партнерів, а здоров'я жінки – міцнішим.

Виробник Fun Factory
Довжина 300
Діаметр 40
Стать Жіночий
Країна виробник Німеччина
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Тип інтимної іграшки Страпон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Страпони безременеві
Залишіть свій відгук на Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора рожевого кольору Fun Factory Share lite blackberry напишіть відгук
Супутні товари
Страпони безременеві