38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора блакитного кольору Fun Factory Share lite blackberry

Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора блакитного кольору Fun Factory Share lite blackberry

Артикул 25501
Колір: Фіолетовий
3 999 грн

Безремінний страпон зі стимуляцією точки G і клітора синього кольору Fun Factory Share lite blackberry

Збуджуйте свого партнера за допомогою насиченого фіолетового дилдо від Fun Factory. Цей унікальний пристрій призначений для пар, які хочуть рознообразити інтимні ігри та доставити одне одному максимальне задоволення. Виробляється в Німеччині з високоякісного силікону і обладнаний стимуляторами для точки G і клітора, що забезпечує яскраві та незабутні відчуття. Завдяки довжині 300 мм і діаметру 40 мм, він здатний подарувати нові відчуття будь-якій парі.

Інструкція з використання

Перед використанням обов'язково очистіть продукт. Починаючи користуватися безременним страпоном, партнерша повинна надягти його на себе так, щоб один з кінців був всередині її тіла, а інший - дивився вгору. Перш ніж почати активні рухи, переконайтеся, що ваш партнер готовий до них.

Догляд за безременним страпоном

Продукт потребує обережного та ретельного догляду. Після використання завжди очищуйте його від залишків лубриканта та інтимних речовин за допомогою мила або спеціального засобу для чищення секс-играшок. Зберігайте в прохолодному місці, подалеку від нагрівальних приладів та прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд Fun Factory гарантує високу якість продукції.
  • Країна-виробник Німеччина гарантує строге дотримання європейських стандартів якості.
  • Виготовлений з безпечного для шкіри матеріалу - силокона.
  • Довжина 300 мм і дiаметр 40 мм дозволяють доставити вашому партнеровi новi вiдчуття.
  • Яскравий, насичений фiолетовий колiр робить гру помiтною, додаючи естетичний елемент.
Не упустiть свiй шанс випробувати новi вiдчуття! Безременний страпон Fun Factory Share lite blackberry уже чекає на вас на нашому сайтi. Бiльше не потрiбно чекати й мрiяти - придбайте його вже зараз! Ми в TALLA орiєнтованi на задоволення всiх вашої потреб, тому на нашому сайтi представлений великий асортимент страпонiв, серед яких кожен знайде щось для себе.

Анатомічні безременні страпони дарують задоволення обом партнерам. Ви не тільки реалізуєте свою давню мрію виявитися активним учасником статевого акту, але й отримуєте задоволення від кожного руху в тілі партнера чи партнерки. Це буде додатковим стимулом вкотре помінятися ролями. Одночасно з отриманням задоволення ви тренуєте інтимні м'язи, тому класичний секс стане ще приємнішим для обох партнерів, а здоров'я жінки – міцнішим.

Виробник Fun Factory
Довжина 300
Діаметр 40
Стать Жіночий
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Тип інтимної іграшки Страпон
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Страпони безременеві
Залишіть свій відгук на Безременний страпон зі стимуляцією точки G та клітора блакитного кольору Fun Factory Share lite blackberry напишіть відгук
Супутні товари
Страпони безременеві