38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком білого шоколаду Secret Play Sweet Love 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком білого шоколаду Secret Play Sweet Love 60 мл

Артикул 36744
448 грн
426 грн
Немає в наявності

Опис Орального лубриканту на водній основі зі смаком білого шоколаду Secret Play Sweet Love 60 мл

Здивуйте свого партнера незвичайним кулінарним задоволенням! Секретна гра солодкої любові - це оральний лубрикант на водній основі з апетитним смаком білого шоколаду. Створіть неповторну атмосферу для розваг і ігор завдяки цьому унікальному продукту. Виготовлений з високоякісних компонентів, він безпечний для використання і забезпечує активне ковзання.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Saccharin, Sodium Citrate.

Переваги

  • Бренд Secret Play гарантує найвищу якість продукції та дуже ретельний контроль при виробництві.
  • Країна-виробник Іспанія заслужила визнання користувачів по всьому світу за створення чудових інтимних аксесуарів.
  • Об'єм лубриканту 60 мл - це оптимальна кількість для тривалого використання, що забезпечує гарну економіку покупки.
  • Основа лубриканту - вода, що забезпечує його м'яке та природне ковзання.
  • Збуджуючий ефект збільшує близькість між партнерами та додає гостроти ситуації.
  • Унікальний смак шоколаду робить процес набагато приємнішим та цікавішим, доповнюючи його новими відчуттями.

Застосування

Невелика кількість на необхідну зону. Потіште свою порив страсті видом шовку."

TALLA, ваш онлайн-магазин інтимних товарів пропонує вам спробувати всі переваги використання Орального лубриканту на водній основі зі смаком білого шоколаду Secret Play Sweet Love. Подивіться також всі доступні Оральні змащувачі на сайті, щоб відкрити для себе світ нових відчуттів!



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям оральні змазки   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і вагінальні лубриканти . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Гелі лубриканти на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Збуджуючі гелі мастила – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, силіконові гель мастила мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком білого шоколаду Secret Play Sweet Love 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу