38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком шоколаду з горіхами Secret Play Sweet Love 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком шоколаду з горіхами Secret Play Sweet Love 60 мл

Артикул 36737
448 грн
426 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком шоколаду з горіхами Secret Play Sweet Love 60 мл

Мріяли спробувати щось нове та збуджуюче? Здивуйте вашого партнера Оральним лубрикантом на водній основі від Secret Play. Цей унікальний продукт має вишуканий смак шоколаду з горіхами, додаючи солодощі моментам близькості. Збагатіться новими чуттєвими відчуттями! Секрет його ефективності полягає в високоякісних інгредієнтах та ретельно підібраної формулі, створеної іспанськими спеціалістами.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma (Flavor), Saccharine.

Переваги

  • Бренд - Secret Play: Іспанський виробник з світовою репутацією представляє непередавану колекцію продуктів для інтимного використання.
  • Країна виробник - Іспанія: Гарантується найвищий стандарт якості, виробляється відповідно до встановлених європейських стандартів безпеки.
  • Об'єм (мл) - 60: Чудовий вибір для знайомства з цією серією продуктів або для подорожей.
  • Основа - Водяна: Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень та має ніжну текстуру
  • Ефект - Збуджуючий: Дозволить завести ваше інтимне життя на новий рівень, додавши солодке прелюдія перед головним актом.
  • Смак - Шоколад: Додає солодощі моментам близькості! Тепер інтимні моменти будуть наповнені не тільки пристрастю, але й шоколадними нотками!

Застосування

Використовуйте лубрикант під час передігров. Ніжно розподіліть його по всій поверхні тіла партнера. Густа консистенція забезпечує довготривале ковзання. Може використовуватися разом з латексними виробами та цікавими вам секс-іграшками.

Отримайте максимум задоволення з Оральним лубрикантом на водній основі зі смаком шоколаду з горіхами Secret Play Sweet Love 60 мл.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям гелі для інтиму зі смаками  допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і лубриканти для піхви . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Лубриканти на воді вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, силіконові мастила інтимні мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком шоколаду з горіхами Secret Play Sweet Love 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу