38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант оральний на водній основі смак малини SHIATSU Love 75 мл

Лубрикант оральний на водній основі смак малини SHIATSU Love 75 мл

Артикул 67041
496 грн
471 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком малини SHIATSU Love 75 мл

Опис: Представляємо вашій увазі унікальний продукт для приємної та комфортної близькості - Оральний лубрикант на водній основі SHIATSU Love з чудовим смаком свіжої спілої малини. Вироблений німецьким брендом Shiatsu, він буде відчуватися як природна змащувач, забезпечуючи ніжне ковзання та тривале зволоження. Ваше інтимне життя стане набагато яскравішим та насиченішим завдяки цьому дивовижному лубриканту!

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aroma (Flavor), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Переваги:

  • Бренд - Shiatsu: Німецький бренд Shiatsu заслужив повагу покупців всього світу завдяки високій якості своєї продукції.
  • Країна виробник - Німеччина: Відомо, що Німеччина строго контролює якість вироблених товарів, тому ви можете бути впевнені в безпеці та ефективності даного лубриканта.
  • Об'єм (мл) - 75: Містить 75 мл продукту, що достатньо для довготривалого використання.
  • Основа - Водна: Лубрикант на водній основі не залишає плям і легко змивається водою. Він абсолютно безпечний для використання з будь-якими видами секс-іграшок та презервативами
  • Ефект - Збуджуючий, Зволоження: Порадує своїм збуджуючим ефектом та забезпечує чудове зволоження.
  • Смак - Малина: Вишуканий смак малини робить його ще більш бажаним при оральних ласках.

Застосування:

Нанести невелику кількість гелю на бажану зону перед інтимною близькістю або для використання з іграшкою. Сумісний з усіма типами презервативів. Відкриття нових граней відчуттів так просто з нашим інтернет-магазином інтимних товарів! Пропонуємо вам замовити Оральний лубрикант на водній основі зі смаком малини SHIATSU Love 75 мл та переконатися в його неймовірній ефектив

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям лубриканти зі смаками   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Лубриканти Німеччина – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Гелі лубриканти на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Інтимні мастила збуджуючі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то змащення зволожуючі сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Shiatsu
Об'єм (мл) 75
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Смак Малина
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант оральний на водній основі смак малини SHIATSU Love 75 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу