38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібного кольору з рожевим каменем у вигляді серця M

Анальна пробка срібного кольору з рожевим каменем у вигляді серця M

Артикул 820141
Колір каменю: Рожевий
585 грн
497 грн
Немає в наявності

Анальна пробка сріблястого кольору з рожевим каменем у формі серця M

Сяюча і вишукана в своїй естетиці анальна пробка сріблястого кольору стане незамінним аксесуаром для тих, хто прагне провести час унікально і нестандартно. Сріблястий блиск медичної сталі поєднується з чарами рожевого каменю, оформленого у формі німба. Універсальний розмір "M" підходить для більшості користувачів. Завдяки гладкій поверхні, обробленої методами високоточного полірування, іграшка ковзає без посягань на комфорт. Досвідчені користувачі і новачки знайдуть радість у її використанні.

Інструкція з використання

Перед першим використанням обов'язково очистіть пробку милом з теплою водою або спеціальним інтимним очищувальним засобом. Не поспішайте починати процес експерименту, використовуючи особливості вашого тіла та ритму. Для більш комфортного процесу можна скористатися лубрикантом.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Догляд за анальною пробкою дуже простий і не забере у вас багато часу. Переконайтеся, що після кожного використання ви ретельно мили іграшку теплою водою або спеціальним інтимним очищувальним засобом і обов'язково висуште перед збереженням.

Переваги

  • Виробник Loveshop гарантує високу якість продукту.
  • Матеріал виготовлення - медична сталь, яка безпечна для тіла й дуже довговiчна.
  • Сяючий рожевий камiнь додає естетичний компонент.
  • Унiверсальнi параметри: довжина 90мм і дiаметр 40mm пiдходять бiльшостi користувачiв.
  • Чистий срiблястий колiр надає їй елегантностi й приносить особливi вiдчуття користувачам.
Порадуйте себе цим стильним аксесуаром вже зараз! Анальна пробка срiблястого кольору з рожевим каменем вiд інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA забезпечить вам незабутнi враження й новий досвiд. Не пропустiть шанс спробувати щось нове! Ознайомтеся з нашим повним асортиментом анальних пробок з блискучками й оберiть свою iдеальну!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з камінням мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 40
Довжина 90
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Колір каменю Рожевий
Колір Сріблястий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібного кольору з рожевим каменем у вигляді серця M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами