38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібного кольору з червоним кристалом у вигляді серця M            

Анальна пробка срібного кольору з червоним кристалом у вигляді серця M            

Артикул 820148
Колір каменю: Червоний
585 грн
497 грн
Немає в наявності

Анальна пробка сріблястого кольору з червоним кристалом у формі серця M

Відчуйте вишукану ніжність і елегантність цього унікального аксесуара. Анальна пробка від Loveshop виготовлена з медичної сталі, що робить її абсолютно безпечною для ваших найсекретніших фантазій. Гарний червоний кристал у формі серця надає цьому предмету інтимної любові особливу пікантність, відчуйте повний комфорт і довіру завдяки оптимальним розмірам: довжина - 90 мм, діаметр - 40 мм.

Інструкція з використання

Перед використанням обов'язково скористайтеся лубрикантами на водній основі для уникнення подразнень або пошкоджень. Вводьте анальну пробку дуже повільно і обережно. Якщо виникають будь-які неприємні відчуття - необхідно негайно її видалити.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Так само як за будь-якими іншими іграшками, за цією пробкою потрібний тщательний догляд. Обов'язково промивайте її перед і після використання теплою водою з милом або спеціальними засобами для чищення інтимних іграшок.

Переваги

  • Бренд Loveshop. Означає найвищий стандарт якості.
  • Країна-виробник - Китай. Гарантiя доступної цiни при свiтових стандартах.
  • Матерiал - Медична сталь. Гарантiя тривалостi та безпеки для вашого здоров'я.
  • Колiр каменю - Червоний. Аутентично пiдкреслює вишуканий стиль товару.
  • Довжина (90мм) і дiаметр (40мм). Ідеальнi розмiри для впевненого використання.
Насолоджуйтеся незабутнiми вiдчуттями вiд класичного аксесуара, запечатавши первозданий образ у срiблястих тонах, спроможний надихнути новi еротичнi горизонти! Рознообразьте своє інтимне життя, додавши до нього запальне пряноще у формi Анальної пробки срiблястого кольору з червоним кристалом у формi серця M вiд інтернет-магазину iнтимних товарiв TALLA. Не пропустите шанс ознайомитися з усим асортиментом анальних пробок з блискучками на нашому сайтi. Найяскравшii та бажанii прикраси саме для вас!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки із кристалом мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 40
Довжина 90
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Сріблястий
Колір каменю Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібного кольору з червоним кристалом у вигляді серця M             напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами