38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка срібляста з безбарвним кристалом сердечко M

Анальна пробка срібляста з безбарвним кристалом сердечко M

Артикул 820144
Колір каменю: Прозорий
585 грн
497 грн
Немає в наявності

Анальна пробка срібляста з безбарвним кристалом у формі сердечка M

Унікальний пристрій особливим чином підійде для новаторів, які бажають погрузитися в світ нових відчуттів. Анальна пробка срібляста з безбарвним кристалом у формі сердечка M ідеально поєднує в собі естетику та функціональність. Виготовлена з високоякісної медичної сталі, оживить ваші відчуття до нового рівня! Гарний безбарвний кристал у формі серця на кінці робить цю іграшку ще більш привабливою.

Інструкція застосування

Перед використанням обов'язково обробте поверхню нашої анальної пробки лубрикантом на водній основі для додавання гладкості та збільшення комфорту.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Після використання необхідно ретельно очистити анальну пробку м'яким милом і теплою водою або використовувати спеціальний засіб для чищення інтимних аксесуарів. Не забудьте протерти до суха перед збереженням.

Переваги

  • Бренд - Loveshop: Гарантiя якостi, орiєнтована на задоволення клiєнта.
  • Країна виробник - Китай: Ефективне поєднання цiни та високої якостi.
  • Матерiал - Медична сталь: Довговiчна, гiгiєнiчна та легко стерилiзується без пошкодження матерiалу.
  • Колiр каменю - Безбарвний: Забезпечує унiкальну вишуканiсть сяючого аксесуара як при використаннi, так і у буденному життi.
  • Довжина - 90; Дiаметр - 40 : Ідеальна форма для абсолютно комфортного початкового використання або тривалого носiння.
  • Колiр - Срiблястий: Цей вiдтiнок пасуватиме абсолютно будь-якому образу, роблячи його класичним та елегантним вибором.
Збагатьте своє інтимне життя цим дивовижним сріблястим анальною пробкою з безбарвним кристалом у формі сердечка M, доступною тепер у нашому інтернет-магазине інтимних товарів TALLA. Ознайомтеся з усим асортиментом анальних пробок з блискучими каменями та інших еротичних аксесуарів на нашому сайт. Не пропустить шанс отримати новий неймовірні враження!

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Loveshop
Діаметр 40
Довжина 90
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Матеріал медична сталь
Колір каменю Прозорий
Колір Сріблястий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Анальна пробка срібляста з безбарвним кристалом сердечко M напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами