38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Таблетки з пролонгуючим ефектом для продовження статевого акту Loveshop Maxman 12 таблеток та 12 вітамінів

Таблетки з пролонгуючим ефектом для продовження статевого акту Loveshop Maxman 12 таблеток та 12 вітамінів

Артикул 26111-2
450 грн
382 грн
Немає в наявності
Таблетки для потенції, що збуджують та продовжують статевий акт Maxman 12+12 таблеток.

Дійсні, натуральні таблетки для потенції Maxman забезпечать потужну і жорстку ерекцію, а також продовжать статевий акт, завдяки чому хтось зможе довше отримувати задоволення під час сексу, ніж приємно здивує свою половинку! Завдяки збалансованому складу таблетки відмінно підходять для чоловіків із: Проспермією (передчасною еякуляцією); Слабка ерекція; Атрофія пенісу; Еректильною дисфункцією. Чоловічий збудник Maxman безпечний для чоловіків із гіпертонією, серцевою недостатністю та діабетом. До складу входять: Китайський гусеничний гриб, Акантопанакс сидячий, Епімедіум (короткострокова горянка), Ліціум Китайський (дереза, бульдургун, джаманіка), Женьшень, Шафран китайський, Тяньшаньський гірський сніговий лотос (Tianshan mountain snow).

Приймайте таблетки (пара таблеток-у вигляді пеніса та круглу) за 15-20 хвилин до статевого акту запиваючи теплою водою. Для загальнозміцнювального ефекту та підвищення тонусу, а також профілактики простатиту приймайте 1 пару таблеток раз на 5 днів. Пігулки мають накопичувальний ефект. Для яскравішого ефекту збудження під час сексу можете спробувати збуджуючі лубриканти. Термін придатності: 3 роки (дивитися на упаковці). Форма випуску: 12 пігулок + 12 вітамінів. Зберігати у сухому, прохолодному місці.

Виробник Loveshop
Країна виробник Китай
Додатковий ефект Пролонгуючий ефект
Форма випуску Таблетки
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Таблетки для потенції
Залишіть свій відгук на Таблетки з пролонгуючим ефектом для продовження статевого акту Loveshop Maxman 12 таблеток та 12 вітамінів напишіть відгук
Супутні товари
Таблетки для потенції