38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант оральний зі смаком і ароматом чорної смородини на водній основі Stimul8 50 мл

Лубрикант оральний зі смаком і ароматом чорної смородини на водній основі Stimul8 50 мл

Артикул 97406-blackcurrant
261 грн
248 грн
Немає в наявності

Лубрикант оральний зі смаком та ароматом чорної смородини на водній основі Stimul8 50 мл

Опис: Представляємо вашій увазі ексклюзивний засіб для збільшення чутливості та інтенсивності відчуттів - лубрикант зі смаком чорної смородини від пояснюваного бренду Stimul8. Розроблений на водній основі, він забезпечить неймовірну гладкість та ковзання без подразнення шкіри. Ефект цього мазка просто дивовижний, ніжна текстура приємно очищає шкіру та природно збуджує всі почуття.

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, Aroma , Citric Acid.

Переваги:

  • Бренд Stumil8: Любителі елітних товарів оцінять цей продукт від відомого бренду Stimul8 – символ якості та новаторства.
  • Країна виробник Німеччина: Надійність та висока якість завжди були відомими достоїнствами німецької продукції.
  • Об'єм 50 мл: Флакон з зручним об'ємом в 50 мл дозволяє довго насолоджуватися приємними відчуттями та легко брати його з собою у подорожі.
  • Основа Водяна: Гіпоалергенна формула на водній основі доглядає за шкірою, запобігаючи її пересиханню та подразненню.
  • Ефект збуджуючий та зволожуючий: Препарат має дивовижні властивості, чудово стимулює чутливість завдяки особливому складу для неймовірно гладкого ковзання та шикарних відчутть.
  • Смак Ягодний: Ніжний смак чорної смородини створює романтичний настрій та додає екзотики в будь-які інтимні моменти.

Застосування:

Необхідну кількість лубриканта наносити безпосередньо перед контактом. Покращуйте якість вашого інтимного життя вже сьогодні! TALLA- інтернет-магазин інтимних товарів, де представлені тільки якісні та перевірені продукти, в тому числі лубрикант оральний зі смаком та ароматом чорної смородини на водній основі Stim

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні гелі для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Лубриканти німецькі – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Лубриканти на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Країна виробник Німеччина
Смак Ягідний
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант оральний зі смаком і ароматом чорної смородини на водній основі Stimul8 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу