38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант зі смаком і ароматом солоної карамелі на водній основі Stimul8 50 мл

Оральний лубрикант зі смаком і ароматом солоної карамелі на водній основі Stimul8 50 мл

Артикул 97406-salted caramel
261 грн
248 грн
Немає в наявності

Оральна змазка зі смаком та ароматом солодкої карамелі на водній основі Stimul8 50 мл

Ця оральна змазка допоможе надати нові відчуття вашому інтимному життю. Солодкий та апетитний смак солодкої карамелі перетворить передгру на справжнє задоволення. Виготовлена за підвищеними стандартами якості Stimul8, німецьким брендом, відомим своєю позитивною репутацією, продукція якого не містить парабенів та інших небезпечних елементів, що робить її безпечною для здоров'я. Потужне зволоження забезпечено завдяки основі на збагаченій воді.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Flavour/Aroma

Переваги

  • Бренд - Stimul8: насолоджуйтеся продукцією топового бренду інтимних матеріалів Німеччини.
  • Країна виробник - Німеччина: має всі євросоюзні сертифікати якості та безпеки.
  • Об'єм (мл) - 50: стандартна ємність, достатня для тривалого використання.
  • Основа - Водяна: не має побічних ефектів при використанні з продуктами з латексу.
  • Ефект - Збуджуючий, Зволоження: збуджуюча дія та оксамитове зволоження забезпечується за рахунок спеціально підібраних компонентів.
  • Смак - Карамель: солодкий аромат карамелі приємний на смак і додасть яскравості у ваше інтимне життя

Застосування

Невелику кількість змазки нанести на тіло або іграшки перед статевими стосунками.

Відкрийте нові горизонти любові з чарівною оральною змазкою Stimul8. Спробуйте і ви відчуєте солодкість своїх близьких стосунків. Використайте свій шанс надати особливу чарівність вашим ніжним моментам всього лише одним кліком у інтернет магазині інтимних товарів TALLA. Також, ще більше оральних змазок ви знайдете в категорії "Оральні змазки".



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні гелі для інтиму   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Німецькі мастила для сексу – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Інтимні мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то інтимні гелі зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Смак Карамель
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант зі смаком і ароматом солоної карамелі на водній основі Stimul8 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу