38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант оральний на водній основі зі смаком чорної смородини Stimul8 Flavored Lube 125 мл

Лубрикант оральний на водній основі зі смаком чорної смородини Stimul8 Flavored Lube 125 мл

Артикул 97407-blackcurrant
533 грн
506 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком чорної смородини Stimul8 Flavored Lube 125 мл

Опис: Stimul8 Flavored Lube - це оральний лубрикант німецького виробництва з зволожуючим і збуджувальним ефектом. Солодкий смак чорної смородини робить інтимні моменти ще приємнішими та незабутніми. Він на водній основі, що означає, що легко змивається і безпечний для використання з презервативами. Об'єм становить 125 мл, цього достатньо для тривалого використання навіть при регулярному застосуванні.

Склад:

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma

Переваги:

  • Бренд Stimul8 - заслуживший довіру споживачів по всьому світу німецький бренд.
  • Країна виробник - Німеччина гарантує високу якість продукції
  • Об'єм 125 мл – оптимальна кількість для тривалого використання.
  • Основа - водна основа дає легкість і комфорт при використанні, плюс безпека для спільного використання з презервативами.
  • Ефект: Лубрикант має збуджувальний, пролонгуючий ефект і зволоження.
  • Смак – Ніжний фруктово-ягідний смак робить процес ще приємнішим

Застосування:

Невелика кількість лубриканта наноситься на потрібну поверхню перед початком або в процесі інтимної близькості. Зробіть ваше інтимне життя яскравішим уже сьогодні! Гарантія якості від відомого світового бренду. Встигніть купити за вигідною ціною на сайті TALLA. Ознайомтеся також з усім асортиментом Категорії - Оральні змазки.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям змазки для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Лубриканти німецькі – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Інтимні мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Ми не проти, щоб хороше тривало якнайдовше. Пролонгуючі гелі мастила добре справляються з цим завданням, при цьому зберігаючи всю гаму відчуттів під час стимуляції статевого члена. Швидкий оргазм – не завжди порушення. Він може бути наслідком сильного емоційного збудження, незадовільного фізичного стану чоловіка, тому лубриканти з анестезуючим ефектом будуть у цьому випадку доречними.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Інтимні мастила збуджуючі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то змащення зволожуючі сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Stimul8
Довжина 125
Об'єм (мл) 125
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження, Пролонгуючий ефект
Країна виробник Німеччина
Смак Фруктово-ягідний
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант оральний на водній основі зі смаком чорної смородини Stimul8 Flavored Lube 125 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу