38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант їстівний зі смаком і ароматом шоколаду на водній основі Stimul8 50 мл

Лубрикант їстівний зі смаком і ароматом шоколаду на водній основі Stimul8 50 мл

Артикул 97406-chocolate
277 грн
263 грн
Немає в наявності

Смаколика їстівна зі смаком та ароматом шоколаду на водній основі Stimul8 50 мл

Дивовижне відчуття зволоження, легкості та гармонії різних відчуттів породжують неймовірні емоції. Унікальна формула смаколики імітує природну змащування, забезпечуючи комфорт та абсолютно природні відчуття при контакті. Вас чекає новий досвід дивовижних ігор! Дуже економне споживання засобу - достатньо всього кількох крапель.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Lactate,

Переваги

  • Бренд Stimul8 - авторитетне ім'я в індустрії інтим-продукції. Гарантія якості!
  • Країна виробник Німеччина - європейський стандарт якості.
  • Об'єм (мл) - 50 - достатня кількість для декількох використань.
  • Водна основа - абсолютно безпечна для будь-яких ерогенних зон і не руйнує навіть найніжніші тканини.
  • Ефект Зволоження забезпечує комфорт під час сексуального контакту
  • Смак Шоколаду робить його особливо привабливим і додає нові відтінки в інтимну близькість.

Застосування

Рівномірно нанести на потрібну поверхню. Ідеальний вибір для використання з продукцією з усіх матеріалів, він підходить як для вагінального, так і анального використання. Смаколики Stimul8 надають кожному заняттю любов'ю особливу унікальність!

TALLA - ваш інтернет-магазин інтимних товарів. Купуйте Смаколику їстівну зі смаком та ароматом шоколаду на водній основі Stimul8 50 мл вже сьогодні, щоб відчути неймовірні відчуття від інтимної близькості!

Подивіться всю лінійку "Оральні змащувачи" та виберіть щось нове для своїх ігор.



Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні їстівні гелі   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Лубриканти Німеччина – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Гелі мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то зволожуючі інтимні гелі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 50
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант їстівний зі смаком і ароматом шоколаду на водній основі Stimul8 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу