38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант оральний на водній основі зі смаком шоколаду Stimul8 Flavored 125 мл

Лубрикант оральний на водній основі зі смаком шоколаду Stimul8 Flavored 125 мл

Артикул 97407-chocolate
388 грн
368 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком шоколаду Stimul8 Flavored 125 мл

Опис: Зануртеся в нові горизонти інтимного задоволення з Оральним лубрикантом на водній основі зі смаком шоколаду Stimul8 Flavored 125 мл. Цей продукт забезпечує не лише тривале надзвичайно ковзке рух, але й приємне відчуття на язиці завдяки чудовому шоколадному аромату. Безпечний для використання з презервативами та улюбленими іграшками.

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aroma.

Переваги:

  • Бренд: Німецький бренд Stimul8 відомий якісною продукцією для покращення сексуальних відчуттів.
  • Країна-виробник: Продукція Made in Germany завжди славилася своєю високою якістю та строгим контролем.
  • Об'єм (мл): 125 мл продукту на водній основі достатньо для тривалого використання.
  • Основа: Водна основа означає безпеку для м'яких тканин і підходить для будь-якого типу сексуальних дій.
  • Ефект: Збуджуючий, Пролонгуючий ефект, Зволоження - це означає більш тривалий і пристрасний акт без пересихання.
  • Смак: Шоколад - один з найпопулярніших виборів у всьому світі, який додає задоволення від гри та розмаїття звичних відчуттів.

Застосування:

Застосовуйте невелику кількість на потрібні області тіла або секс-іграшки. Насолоджуйтеся ароматом шоколаду та ніжним ковзанням. Не відмовляйте собі в задоволенні відчути нові інтимні відчуття! Зробіть свій вибір вже зараз на сайті TALLA! Також рекомендуємо ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Оральні змащувачі для максимального задоволення.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні змазки для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Німецькі мастила для сексу – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Лубриканти водні вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Ми не проти, щоб хороше тривало якнайдовше. Гелі мастила для продовження статевого акту добре справляються з цим завданням, при цьому зберігаючи всю гаму відчуттів під час стимуляції статевого члена. Швидкий оргазм – не завжди порушення. Він може бути наслідком сильного емоційного збудження, незадовільного фізичного стану чоловіка, тому лубриканти з анестезуючим ефектом будуть у цьому випадку доречними.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Лубриканти збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то гелі лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 125
Довжина 125
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження, Пролонгуючий ефект
Країна виробник Німеччина
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант оральний на водній основі зі смаком шоколаду Stimul8 Flavored 125 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу