38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком білого шоколаду Secret Play White chocolate Gel 60 мл

Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком білого шоколаду Secret Play White chocolate Gel 60 мл

Артикул SPlay-36744
724 грн
651 грн
Немає в наявності

Опис Орального лубриканту на водно-силіконовій основі зі смаком білого шоколаду Secret Play White chocolate Gel 60 мл

Внесіть нові ноти солодкості та еротичної гри у ваше інтимне життя з оральним лубрикантом Secret Play. Найвище задоволення гарантоване завдяки унікальній текстурі та збуджуючому ефекту, який також підкреслюється апетитним ароматом та реалістичним смаком білого шоколаду. Неймовірне поєднання приємності та екстазу не заставить довго чекати!

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma Flavourings (Caramel), Sodium Benzoate.

Переваги

  • Бренд Secret Play – Іспанський виробник з міжнародним визнанням, запорука найвищої якості товарів для інтимного здоров'я.
  • Країна виробник Іспанія – продукція відрізняється високою якістю за доступною ціною; завжди слідкує за останніми тенденціями ринку інтимних товарів.
  • Об'єм 60 мл - практична та зручна для використання ємність, достатньо економічний розхід.
  • Водно-силіконова основа – забезпечує тривале ковзання та чудове відчуття комфорту.
  • Збуджуючий ефект – додає яскравих сексуальних емоцій та відчуттів у інтимні моменти.
  • Смак білого шоколаду - приємний аромат та реалістичний смак покращують настрій, роблять передгру ще більш збуджуючою.

Застосування

Нанесіть невелику кількість гелю на пальці або безпосередньо на потрібну область тіла. Замовляйте на TALLA. Вже після першого використання ви відчуєте всі благодійні властивості Орального лубриканту Secret Play White Chocolate Gel 60 ml! Обов'язково ознайомтеся з усім асортиментом Категорії "Оральні змащувачі".

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні гелі зі смаками   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і лубриканти для піхви . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

У пошуку ідеального та універсального мастила ви обов'язково зіткнетеся з лубрикантами, які містять не лише воду, а й силікон. Це комбіновані мастила, в яких реінкарнувалися властивості обох лубрикантів: їх творці об'єднали переваги та зменшили прояви недоліків зазначених засобів. Вони мають пролонговану дію, підходять як для вагінального, так і для анального сексу, легше змиваються з одягу та білизни та сумісні з більшістю секс-іграшок.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Так само як і оральні, лубриканти силіконові мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водно-силіконова
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водно силіконовій основі зі смаком білого шоколаду Secret Play White chocolate Gel 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу